B2B-yksinyrittäjä, tule kuulemaan HAPPYMOORista

Haluaisitko olla luomassa ja tuottamassa jotain ihan uutta? HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Meillä on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina.

Tule kuulemaan HAPPYMOORista ja sen Miehistön toiminnasta Ylittäjien yhteisötapaamiseen Microsoft Fluxissa os. Korkeavuorenkatu 35 maanantaina 4. kesäkuuta klo 17.30-19.30.

Ylittäjät ry on kolmen yksinyrittäjän perustama voittoatavoittelematon rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on tukea yksin-ja mikroyrittäjien arkea. Tilaisuus on kaikille yksin- ja mikroyrittäjille suunnattu maksuton tapaaminen, jossa teemana ovat yrittäjien yhteisöt. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu mukaan!
Tilaan mahtuu 15 ensin ilmoittautuvaa (voit myös ilmoittautua jonoon – eli muistathan myös perua ilmoittautumisesi, mikäli et pääsekään tulemaan)

LISÄTIEDOT
Ylittäjät ry.
Mira Kivistö
mira.kivisto@conte.fi

HAPPYMOOR
Jannika Joutsenniemi
jannika@happymoor.com
040 700 3202