BLOGI: HAPPYMOOR Crew koneistaa Happymoor Movementin

Happymoorissa kaiken tekemisen lähtökohtana on ihminen. Happymoorin koneisto on yrittäjistä muodostuva Happymoor Crew – osaajajoukkue, joka jakaa  intohimon liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Happymoor Crew sytyttää Happymoor Movementin työskentelemällä yhdessä ja uudella tavalla. Panostamme paitsi oikean miehistön kokoamiseen ja valintaan, myös siihen että uudet tekijät uivat konehuoneeseen eksymättä ja pystyvät osana miehistöä tarjoamaan parhaita mahdollisia työkaluja kauppiaille. Niiden avulla kauppiaat pystyvät tarjoamaan asiakkailleen elämyksiä, jotka koskettavat ja jäävät mieleen, saaden asiakkaat palaamaan takaisin.

Kun Happymoor Crewhun hakevalla yrittäjällä ja meillä jo mukana olevilla on tunne, että tämä on toimiva yhdistelmä, käynnistyy uuden jäsenen osalta Happymoor Startti -vaihe. Startin tarkoitus on syventää syntynyttä yhteyttä lisäämällä tietoa molemmin puolin. Osaamiskartoituksen avulla teemme osaamisesta näkyvää ja mätsäämme osaajat digitaalisesti erilaisiin heidän osaamiseen sopiviin Happymoor työkaluihin ja toimeksiantoihin.

Happymoor Crewssa välitämme myös pursimiestemme osaamisen kehittymisestä ja Startti luo pohjan systemaattiseen osaamisen kehittämiseen dialogin ja suunnittelun keinoin. Kehittämistä toteutamme jakamalla Happymoor Crewssa osaamista. Osaaminen yksinään ei riitä, vaan kaikki me tiedämme, että tiimin toimimiseen vaikuttaa myös meidän jokaisen tapa toimia ja käyttäytyä – olemmeko asia- vai ihmislähtöisiä, nopeita reagoimaan vai harkitsevampia, innokkaita ideoijia vai analyyttisiä ajattelijoita. Kaikilla meillä on oma luontainen tyylimme, joka on yleensä yhdistelmä Carl Jungin jo aikanaan tunnistamista neljästä perustyylistä. Harvoin kukaan edustaa puhtaasti yhtä tyyliä vaan olemme yleensä yhdistelmä useammasta. Mikään tyyli ei ole toistaan parempi, kaikissa on vahvuutensa ja kehittämiskohteensa. Niiden tunnistaminen sekä itsestä että muista auttaa ymmärtämään vuorovaikutuksen haasteita ja toisaalta tarjoaa hyödynnettäviä mahdollisuuksia kehittyä toimimaan erilaisten ihmistyyppien kanssa menestyksekkäämmin omaa käytöstä hieman säätämällä.

Käytämme Happymoor Startissa suomalaisten kehittämää versiota Extended DISC -analyysia. Emme käytä analyysia sulkeaksemme ketään pois joukosta tai asettaaksemme ihmisiä järjestykseen. DISCiä hyödynnämme Happymoorissa koska sitä hyödyntämällä oppii toimimaan toisten ihmisten kanssa paremmin –  Happymoor Crewn tiiminjäsenten ja kauppiaiden. Se on myös erinomainen työkalu oman toimintatavan kehittämiseen.

Miia Hirvonen
Sertifioitu Extended DISC valmentaja
Crew Captain, Happymoor People & Biz
Ota yhteyttä mia@happymoor.com