Ekokompassi ja HAPPYMOOR kehittämään onnellisuutta ja ekologisuutta paikallisiin kaupunkiyhteisöihin

Ekokompassi ja HAPPYMOOR ovat aloittaneet yhteistyön luodakseen mahdollisuuden ihan pienillekin yrityksille ja yhteisöille tulevaisuudessa kehittää kestävämpiä palveluita ja näin onnellisempia asiakkaita.

HAPPYMOOR kehittää uudenlaista resurssien jakamiseen ja yhteistekemiseen perustuvaa palvelumallia kaupunkien paikallisen aktiivisuuden lisäämiseksi.

“Rakennamme HAPPYMOOR Satamaa, uudenlaista alustaa ja yhteisöä. Siellä kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksiaan. Rakennamme yhdessä samalta alueelta Satamaan liittyneiden yritysten ja yhteisöjen kanssa alueen asukkaille parempia asiakasreittejä ja personoidumpia kokemuksia.” kuvailee HAPPYMOORin perustaja ja toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi.

 

 

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Sitä hallinnoi Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy. “Pyrimme HAPPYMOORin kanssa tehtävän yhteistyön avulla kehittämään palveluamme entistäkin sopivammaksi kaikkein pienimmille mikroyrityksille ja -organisaatioille,” kuvailee yhteistyötä Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy:n toimitusjohtaja Riku Eskelinen.

“Yhteistyö Ekokompassin kanssa mahdollistaa meille ja HAPPYMOOR Sataman liittyneille yrityksille ja yhteisöille sertifoidun tavan tuottaa palveluita kestävästi. Ekokompassi toimii HAPPYMOOR Sataman ekologisen kestävyyden strategisena kumppanina,” kertoo Joutsenniemi yhteistyöstä.

HAPPYMOOR ja Ekokompassi hakevat nyt rahoitusta ja kumppaneita HAPPYMOOR Sataman pilotoimiseksi kolmessa kaupungissa, ja samalla Ekokompassin mikroyritysten ja -yhteisöjen palveluiden kehittämiselle yhdessä jo vuoden 2020 aikana.

Lisätiedot:
Riku Eskelinen | riku.eskelinen@ekokompassi.fi, 050 572 7782
Jannika Joutsenniemi | jannika@happymoor.com, 040 700 3202