Hae rahoitusta liiketoiminnan toipumiseen ja kehittämiseen

HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja merkityksellisempien asiakasreittien ja kestävämmän liiketoiminnan yhteistekemiseksi.

Hae nyt Business Finlandin rahoituksia liiketoimintasi kehittämiseen.

Kehitä asiakkaille arvoa, jota he haluavat kuluttaa, enemmän, uudestaan, useammin ja jakamaan kokemuksensa muiden kanssa, jotta teet onnellisempaa, kestävämpää liiketoimintaa.

HAPPYMOOR HARBOURissa Miehistömme bisnes- ja kokemusmuotoilijat fasilitoivat yhteistekemistä ja vauhdittavat tuotekehityksen, markkinoinnin ja myynnin kehittämistä tarpeittesi mukaan. Rahoitusta voit hakea kehityshankkeisiin, joissa mm.

  • yhteiskehität uusia tarinallisia palveluita ja/tai tuotteita
  • luot uusia ansaintamalleja
  • hyödynnät digitaalisuutta parempien asiakaskokemusten tuottamiseksi
  • palkkaat luovan ja kulttuurialan osaajia tuottamaan uudenlaisia kokemuksia alustallesi.

HAPPYMOOR HARBOUR voi auttaa juuri sinun yritystäsi kehittämään liiketoimintaasi yksin ja yhdessä muiden yritysten kanssa.

Jos haluat tietää lisää HAPPYMOOR HARBOURin toiminnasta ja rahoitusvaihtoehtojen hyödyntämisestä, niin ota yhteyttä:

Jannika Joutsenniemi
Bisnes- ja kokemusmuotoilija
+358407003202
jannika.joutsenniemi@happymoor.com

Niina Malinen
Bisnes- ja kokemusmuotoilija
+358408036680
Varaa aika
niina.malinen@happymoor.com

Mihin rahoitusta voi käyttää?

Tutustu jokaisen rahoituksen ehtoihin erikseen. Yleensä rahoituksia voi käyttää kehittämisprojekteihin ja innovaatioprojekteihin sekä niiden valmisteluun, muotoilu- ja brändistrategiatyöhön, palvelujen ja tuotteiden digitalisoinnin kehittämiseen, tuote- ja palveluinnovaatioihin sekä ketterien toimintamallien kehittämiseen.

Löydät Satamasta sopivat työkalut kehittämisprojektiisi sekä Verstaamme palvelee yritystäsi tai yhteisöäsi räätälöidyillä toimeksiannoilla.