HAPPYMOOR Hour Helsinki 10.6.2019

Tutustu HAPPYMOOR Satamaan – alustaan ja yhteisöön, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita.

Tiedätkö miten erottaudut tarinalla? Tule mukaan, kun Tarinallistamisen pioneeri Anne Kalliomäki johdattelee tarinallistamisen saloihin, ja pääset samalla testaamaan Sataman Telakan tarinallistamistyökalua oman bisneksesi kehittämisessä!

HAPPYMOOR HOUR on Sataman Laituritapahtuma, jossa Satamaan jo seilanneiden alusten seilorit, Satamasta kiinnostuneet ja HAPPYMOOR Miehistö kohtaavat uuden aiheen ympärillä heittämään verkkoja vesille.

MITÄ
17.00 HAPPYMOOR Satama – tulevaisuuden bisnestä rakennetaan yhdessä | kapteeni Jannika Joutsenniemi.
17.30 Erottaudu tarinalla | tarinahitsaaja Anne Kalliomäki
18.00-19.00 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista

Tilaisuudessa tarjolla pientä suolaista.

MISSÄ
Fleminginkatu 2 LH 6
00530 HELSINKI

Perille pääset mm. raitiovaunuilla 3, 6, 7, 9, (Karhupuiston pysäkki) ja metrolla (Hakaniemi).

KENELLE
Sinulle, joka tarjoat tuotteita tai palveluita kuluttajille ja haluat kehittää kokemuksellisempaa liiketoimintaa.

Varmistathan siis paikkasi nyt!
Paikkoja on rajoitetusti

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
viimeistään pe 7.6.2019

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan sajaetutapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva, jakamiseen perustuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä tuottaa palvelut uudella tavalla yhdessä.

Jannika Joutsenniemi on HAPPYMOORin perustaja ja kapteeni, jolla intohimo liikuttaa ihmisiä rakentamalla parempia kokemuksia, brändejä ja bisneksiä isolla tarkoituksella ja vaikutuksella. Hän on rakentanut yli 20 vuotta kokemuksellista liiketoimintaa B2C/B2B:ssä, julkisella ja kolmannella sektorilla mm. vapaa-ajan ja viihteen palveluiden parissa, ml. eläintarha, matkailu, TV, elokuvat, animaatio, kulttuuri ja musiikki.

Anne Kalliomäki on Suomessa kehitetyn tarinallistaminen menetelmän kehittäjä ja HAPPYMOOR Sataman tarinahitsaaja,. Anne on kouluttanut ympäri Suomen viestinnän ja markkinoinnin tiimejä sekä yritysten johtoa ja henkilökuntaa yrityksen toiminnan tarinallistamisessa, laatinut ydintarinoita ja tarinaidentiteetin käsikirjoja. Annen kirja Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka on palkittu Hopeasulka-tunnustuksella.

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi
040 7003202
jannika@happymoor.com

HAPPYMOOR