HAPPYMOOR Messissä insighthimoinen ruokarakastaja Minna Isotupa

Kuka olet?
Nimeni on Minna Isotupa. Olen utelias ja herkästi innostuva liiketoiminnan kehittäjä ja perheenäiti. Minua kiinnostaa kuluttaja, ihminen valintojen takana ja aitojen, arjessa toimivien, ehkä jopa elämää mullistavien ratkaisujen kehittäminen. Rakastan ruokaa ja sen parissa vietänkin paljon aikaa niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Millainen kokemus sinulla on?
Työskentelin tv-alalla lähinnä tuotantopäällikön tehtävissä lähes seitsemän vuotta. Noina vuosina opin aika hyvin pitämään kasassa niin hermoilevia esiintyjiä, vauhdikkaita projekteja kuin omia hermojakin. Hektinen meininki ja pienet budjetit pakottivat keksimään luovia ratkaisuja ja toimimaan yhteistyössä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Ruokaohjelmien tekemisen kautta syttyi myös rakkaus ruokaan. Rakkaus ruokaan ja kiinnostus ihmisiin on punainen lanka kaikessa tekemisessäni. Tv-ohjelmien tekemisestä siirryin kehittämään elintarvikealan liiketoimintaa niin startupien kuin suurten teollisten yritystenkin sparraajana. Uuden kehittäminen ja vanhan uudistaminen aina ihmislähtöisesti ovat minulle niitä kaikkein innostavimpia juttuja. Pyöritän myös elintarvikealan asiantuntijoista koostuvaa Ruokavaikuttajat-ryhmää.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Asiakkaista eli ihmisistä lähtevä liiketoiminnan kehittäminen ja uudistaminen, projektijohtaminen, customer insight, kuluttajatrendien tuntemus, erityisesti elintarvikealalla.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Energinen, innostuva ja analyyttinen.

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä?
Aloitin juuri.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Kaikki tapaukset, joissa olen saanut ihmisiä kuuntelemalla ja havainnoimalla saanut aikaan jotain oikeasti käyttäjälähtöistä (lue: käyttökelpoista) lämmittävät eniten sydäntäni. Olen vaihtanut alaa elämässäni useamman kerran ja olen onnistunut aina luomaan lyhyessä ajassa hyvät verkostot alalla toimiviin ihmisiin ja saavuttamaan heidän luottamuksensa. Myös nuorten mentorointi eri ohjelmissa on ehdottomasti suurimpia saavutuksiani, se että joku onnistuu ja voin olla siinä mukana auttamassa, se on huippua!

Miksi liityit Happymooriin ja mitä tuot laivaamme?
Liityin Happymooriin, koska uskon, että tämä on tulevaisuutta ja koska uudet tavat toimia innostavat ihan huikeasti. Tuon Happymoor-laivaan näkemystä ja ymmärrystä ihmisten tavoista toimia ja siitä kuinka heihin liittyvää oivallusta löydetään. Ja uskoisin tuovani mukana myös energiaa,  ideoita ja huumoria. 

Mikä on suosikkisitaattisi? Sitaatit eivät ole mun juttu, mutta jos ei eräs elintarvikealan yritys olisi sitä ominut niin Hyvä ruoka (+ seura), parempi mieli – olisi se mihin uskon eniten 😀

Liity Happymoor Crewhun – BATCH I haku-dl 26. syyskuuta!