HAPPYMOOR Messissä muutosta valmentava palvelumuotoilija Taina Arjanmaa

Tutustu yhteen HAPPYMOOR Miehistön uusimpaan jäseneen, muutosvalmentaja, kokemusmuotoilija Taina Arjanmaahan!

Kuka olet?
Olen urheilijan mentaliteetilla varustettu personal trainer ja palvelumuotoilija. Urheilija tekee töitä, harjoittelee ja on periksiantamaton sekä muistaa juhlia isoja onnistumisia. Olen tehnyt käyttöliittymien ja digitaalisten palveluiden kanssa töitä yliopistolta päästyäni ja suunnannut määrätietoisen ajautuvasti kohden business designerin hattua kerryttäen osaamista käyttäjätutkimuksesta, käyttöliittymäsuunnittelusta, kouluttamisesta ja fasilitoivista menetelmistä. Olen ikuinen oppija, joten hain koulutuksen toiseen ammattiini personal traineriksi vuonna 2009 ja olen jatkanut opin tiellä siitä eteenpäin. Jokainen päivä, jolloin oppii uutta, on hyvä päivä.

Millainen kokemus sinulla on?
Kokemusta on yli 20 vuotta liikunnan- ja tanssinohjaamisen maailmasta. Koulutettu personal trainer olen ollut yrityksille ja yksilöille 8 vuotta. Digitaalisten palveluiden muotoilua on tehty 13 vuotta. Olen valmentanut yli 100 yksittäistä henkilöä ja useampaa kymmentä ryhmää. Olen palvelumuotoilijana osallistunut alle viiden ja yli 40 000 henkilön yritysten palvelukehitykseen yli sadassa projektissa, joiden kesto on vaihdellut muutamasta päivästä useamman vuoden jatkuviin projekteihin. Tärkein kokemuksen tuoma lahja itsessäni on mukautuvuus ja sen mahdollistama vastaanottavuus tilanteessa kuin tilanteessa.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Fasilitoinnin ja käyttäjätutkimuksen menetelmillä löydän palvelukehityksessä olennaisen nopeasti ja varmasti. Samoja menetelmiä hyödyntämällä autan personal training valmennettaviani löytämään omat tavoitteet ja saavuttamaan ne. Kuulemma minussa on voimaa ja intoa kuin pienessä kylässä, eli jos tarvitset innokasta sparraajaa, se olen minä.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Nopea, periksiantamaton, eloisa ja iloisa. Nälkäisenä kärttyinen 😉 Haluan aina ymmärtää ja selvittää syyt jonkin asian takana. Haluan koiran tavoin olla mukana ihan kaikkialla missä muutkin ovat. Intoa ja draivia riittää vaikka mihin, kunnes tulee seuraava innostavampi asia.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Uusien palveluiden lanseeraus on aina upeaa, isojen säästöjen ja käyttäjätyytyväisyyden kasvattaminen ovat työni ytimessä, mutta hienoimmat hetket ovat olleet kun PT-asiakas ilmoitti polkeneensa 5 minuuttia kuntopyörää tai kun kuntosalia vieroksunut PT-asiakas ilmoitti rakastavansa lajia (nykyisin hän kilpailee body fitneksessä). Eli ne pienet maailman mittakaavassa, mutta yksilölle isosti merkitykselliset “voitot” ovat ne parhaimmat.

Mitä tuot HAPPYMOOR Satamaamme?
Haluan olla luomassa uudenlaista yrittäjyyttä, jossa ryhmässä on voimaa ja jokainen on silti itsenäinen yrittäjä. Haluan tehdä sekä töitä, että rakentaa yhdessä toimivan yrittäjäyhteisön. Uskon että yhdessä syntyy jotain mitä yksin ei saisi koskaan aikaiseksi. Olen moottori, innostaja ja sparraaja sekä tarvittaessa säälimätön totuuden torvi. Toivottavasti voin tuoda myös hauskuutta ja iloa HAPPYMOOR-yhteisöön.

Mikä on mottosi?
Jokainen päivä antaa mahdollisuuden oppia uutta.
JA On ihan okei muuttaa mieltään (by Ikea mainos)

 

 

HAPPYMOOR Messissä on juttusarja ihmistä HAPPYMOOR Miehistön takana. Lue lisää muutosvalmentaja, kokemusmuotoilija Taina Arjanmaasta ja HAPPYMOOR Miehistöstä!