HAPPYMOOR Messissä rento visuaalisen markkinoinnin taituri Milla Kissaniitty

Kuka olet?
Nimeni on Milla Kissaniitty. Olen nuorekas nelikymppinen graafinen suunnittelija Koillis-Helsingistä, jonka perheeseen kuuluu aviomies, teini, pari kissaa ja käärme. Harrastan matkustelua, retkeilyä, kulttuuria sekä olen aktiivinen järjestötoimija.

Millainen kokemus sinulla on?
Olen opiskellut koko aikuisen ikäni alaani. Useat eri toimistotyöt ovat opettaneet rutiinien tehokkaaseen hoitamiseen ja monialaisten toimintaympäristöjen hallintaan. Olen toiminut multimediakouluttajana, joka opetti minut puhumaan ymmärrettävästi jargonia; myyjänä, joka opetti minut antamaan asiakkaille enemmän kuin he uskalsivat toivoa; visualistina, joka opetti myymään visuaalisin keinoin, ja markkinointiassistenttina, joka opetti yhdistämään markkinointiviestinnän kuvalliseen ilmaisuun. Yrittäjänä olen toteuttanut useita kymmeniä yritysilmeitä, lähes sata verkkosivustoa sekä gigatolkulla markkinointimateriaalia. Näkemystä on lisännyt myös kymmenet eri toimialat, joiden parissa olen työskennellyt.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Pystyn visualisoimaan asiakkaan toiveet ja ajatukset toivotulla tavalla. Kun asiakkaalla on visio, mutta ei työkaluja toteuttaa sitä, puristan ulos halutun tuloksen vaikka sitten useamman vaihtoehdon kautta.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Olen avoin, joustava, helppo ja luotettava yhteistyökumppani. Minua haukutaan hauskaksi seuralaiseksi ja saan iisisti ikävimmätkin tilanteet näyttämään valoisimmilta.

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä?
Helmikuussa 2017 tuli 5 vuotta täyteen yrittäjyyttä.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Olen tavoittanut täydellisen harmonian työn, perheen, vapaa-ajan ja harrastusten välillä. Olen myös kerännyt ympärilleni mahtavan verkoston eri alan osaajia, jotta en koskaan jää pulaan. 

Miksi liityit Happymooriin ja mitä tuot laivaamme?
Olen työskennellyt enemmän ja vähemmän itsenäisesti koko yrittäjätaipaleeni ja kaipaan projekteja, joissa voi yhdessä muiden kanssa ideoida ja kehittää. Olen ikuinen opiskelija ja innostun mielelläni uusista asioista. Haluan kehittyä niin ammatillisesti kuin ihmisenä. Happymoor Crewn jäsenenä tuon projekteihin visuaalisen puolen osaamista niin verkkoon kuin printtiin. Kun tarkoituksena on erottua massasta positiivisesti, mutta ennen kaikkea selkeällä tavalla erityisesti asiakkaan toiveita kuunnellen, olen tähän oikea pursimies, en mikään yksinpurjehtija.

Mikä on suosikkisitaattisi?
”Miksi kerätä tavaraa nurkkiin pölyyntymään, kun voi säilöä kaiken tarpeellisen päähänsä?!”     Happymoor messissä on juttusarja ihmistä Happymoor miehistön takana.

Lue lisää Happymoor Crewsta!