HAPPYMOOR Messissä utelias makumuotoilija Markku Luola

Tutustu keväällä HAPPYMOOR Miehistöön liittyneeseen kokemusmuotoilijaan Markku Luolaan, joka tuo makuelämykset osaksi tarjoamiasi kokemuksia!

Kuka olet?
Olen makumuotoilija, jonka intohimona ovat ruuan maku ja tarinat.

Millainen kokemus sinulla on?
Minulla on 40 vuoden kokemus HoReCa-alan makujen ja tarinoiden toteuttajana ja 20 vuotta yrittäjänä.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Minulla on laaja kattaus osaamista makujen maailmassa. Sytyn makutarinoiden suunnittelusta ja toteutuksesta, yhdistämällä yhdeksi kokonaisuudeksi menun, ilmeen, maun, tunteen ja tarinan. Olen kouluttanut asiakkaita: alan yrittäjiä, keittiömestareita ja kokkeja ruokatuotteen makuihin, ilmeeseen, sen myymiseen ja tarinallistamiseen. Minulla on vahva kokemus tuotekehityksestä ja konseptisuunnittelusta mm. Myllyn Paras Oy HoReCa-sektorille, IPI Kulmakuppilalle ja Sodexolle.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Idearikas, rohkea ja ahkera.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Olen makumuotoiluyrittäjänä suunnitellut ja toteuttanut asiakkailleni 400 uniikkia makutarinaa, mm. Pori Jazzin VIP asiakkaille, vuosittaisiin Helsingin kaupungin Pormestarin itsenäisyyspäiväjuhliin neljäsluokkaisille 18 kertaa, Millennium teknologiapalkinto -juhlat, Jussi Juhla elokuvapalkinto -illalliset sekä HP Hewlett Packard joulutilaisuudet.

Mitä tuot HAPPYMOOR Satamaamme?
Tuon makunäkökulman, ruuan maun, ilmeen, tarinoiden ja ihmisten yhdistämiseen. Olen innoissani, että pääsen liittämään vahvan makuelämysten osaamiseni HAPPYMOORin tarinallistamisen palveluformaatteihin.

Mikä on mottosi?
Ole Utelias!

HAPPYMOOR Messissä on juttusarja ihmistä HAPPYMOOR Miehistön takana. Lue lisää Markku Luolasta ja HAPPYMOOR Miehistöstä!