HAPPYMOOR Messissä valokuvaava sisällöntuottaja Veera Korhonen

Kuka olet?
Nimeni on Veera Korhonen. Olen vuoden positiivisimmaksi porilaiseksi valittu 35-vuotias valokuvaaja, bloggaaja ja media-alan moniosaaja. Vähäisellä vapaa-ajallani kuuntelen mieluiten Amorphista, katselen koiranpentuvideoita ja mietin avopuolisoni kanssa että mitä tänään syötäisiin.

Millainen kokemus sinulla on?
Olen koulutukseltani medianomi ja opiskellut myös ammattivalokuvaajaksi, mistä minulla on jo yli kymmenen vuoden työkokemus. Ensimmäiset viisi vuotta työskentelin pääasiallisesti muotokuvauksen parissa, mutta sittemmin olen siirtynyt enemmän lehtikuvauksen ja erilaisten yrityskuvausten pariin. Myös blogimaailmasta olen ehtinyt kerätä oppeja ja kokemusta kokonaisen vuosikymmenen verran. Oma Tyyliä metsästämässä -blogini oli mukana, kun Suomen ensimmäinen blogiportaali perustettiin. Olen ollut mukana toteuttamassa kymmeniä vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita sekä sisällöntuotannon että kampanjasuunnittelun osalta. Olen tehnyt kaupallista sisällöntuotantoa myös muihin kanaviin videoiden ja artikkelien muodossa. Työvuosiini on mahtunut myös radiojuontajan ja talk show -panelistin hommia. Myös kouluttajan rooli on tullut hyvin tutuksi mm. valokuvauksen ja erilaisten somekurssien myötä.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Henkilökuvaus ja kuvankäsittely sekä vahva ja laaja-alainen blogimaailman tuntemus.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Rauhallinen, utelias ja positiivinen realisti.

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä?
Perustin yrityksen vasta nyt syksyllä 2017, mutta freelancer olen ollut jo vuodesta 2013 lähtien.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Suurimpia onnistumisen tunteita olen kokenut niinä hetkinä, kun olen rohkeasti hypännyt kohti tuntematonta ja vastannut kyllä hieman pelottaviinkin ehdotuksiin ja tarttunut tehtäviin, joista minulla ei vielä ole ollut kokemusta. Tällainen tilanne oli esimerkiksi Me Naiset -lehden #EVEK –talk show, johon lähdin mukaan ammattinäyttelijöiden vierelle tietämättä juurikaan mitään komedian tekemisestä. Tämä rohkeus on vienyt minut usealla työpaikallani tekemään myös muita töitä kuin mihin minut on alunperin palkattu. Näin olen päässyt kasvattamaan osaamistani ja kartuttamaan taitojani. Uuden oppiminen itseäni kiinnostavista asioista on mielestäni aina suuri saavutus.

Miksi liityit Happymooriin ja mitä tuot laivaamme?
Yhdessä olemme vahvempia kuin yksin. Uskon Happymoorin jäsenenä pääseväni työskentelemään isompien kokonaisuuksien parissa kuin mitä yksin toimiessa olisi mahdollista. Olen aina innokas oppimaan uutta ja koen Happymoorin olevan erinomainen väylä ammattitaidon kehittämiseen ja laajentamiseen. Tuon Happymoor-jengiin visuaalista näkemystä ja rohkeaa ideointia. Olen miehistön jäsenenä tyyppi joka tarttuu rohkeasti erilaisiin tehtäviin välittämättä siitä onko kyseessä juuri ns. oman alan homma.

Mikä on suosikkisitaattisi?
“Missä on kovin vähän naurua, siellä on kovin vähän menestystä”
-Andrew Garnegie

HAPPYMOOR Messissä on juttusarja ihmistä HAPPYMOOR Miehistön takana. Lue lisää Happymoor Miehistöstä!