HAPPYMOOR Messissä verkkokauppaguru Riikka Nieminen

Kuka olet?
Olen Riikka Nieminen, kotoisin Pohjanmaalta ja asun tällä hetkellä Euroopan ehkä cooleimmassa kaupungissa Berliinissä. Tänne olen päätynyt Vaasan, Lappeenrannan, Washingtonin, Budapestin, Mysoren ja Helsingin kautta. Rakastan opiskelua, KTM- ja DI-tutkintojen lisäksi olen opiskellut joogaopettajaksi ja ravintoneuvojaksi.

Millainen kokemus sinulla on?
Olen tehnyt pitkään töitä digitaalisen markkinoinnin, brändien rakentamisen, sähköisen kaupankäynnin ja myynnin parissa. Olen ex-Nokialainen ja olin tuomassa Zalandoa Suomeen.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Erityisen innoissani olen uusien brändien rakentamisesta ja verkkokaupasta. Minulla on useiden vuosien kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Olen asunut ja työskennellyt ulkomailla useita vuosia ja minulla on paljon kansainvälistä työkokemusta.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Innostun nopeasti uusista asioista ja minulla on paljon mielenkiinnon kohteita.

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä ja mikä siinä on parasta?
Olen juuri aloittanut tämän mielenkiintoisen matkan.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Olin tuomassa Zalandoa Suomeen vuonna 2012 ja tuon menestystarinan rakentaminen oli jännittävää ja mielenkiintoista. Erityisen mieleinen onnistuminen oli Black Fridayn lanseeraus Pohjoismaihin menestyksekkäästi.

Miksi liityit Happymooriin ja mitä tuot laivaamme?
Halusin kokeilla tätä uutta ja mielenkiintoista konseptia. Uskon, että pystymme yhdessä luomaan jotain uutta ja hienoa. Ammatillisen osaamisen lisäksi tuon positiivista tsemppaus-asennetta, osaan myös tehdä hyviä smoothieita ja puuroja 😉

Mikä on suosikkisitaattisi?
You can’t do epic shit with basic people.

HAPPYMOOR Messissä on juttusarja ihmistä HAPPYMOOR Miehistön takana. Lue lisää Riikka Niemisestä ja Happymoor Miehistöstä!