Hae Chief Growth Officeriksemme

HAPPYMOOR HARBOUR eli Satama on yrittäjävetoinen yhteistekemisen formaatti, alusta ja liiketoimintaekosysteemi. Olemme parin viime vuoden aikana kehittäneet palvelukonseptiamme luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuvan Miehistömme sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa onnistuneiden kokeilujen kautta. Nyt olemme valmiita skaalaamaan ja haemme tositarkoituksella sinua Chief Growth Officerimme, täydentämään ydintiimiämme ja kasvattamaan Satama-alustamme kansainvälisille markkinoille.

Olet myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta myös sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi

  • kasvatat Sataman liiketoimintaekosysteemiämme: kaupunkien ja alueiden vetovoimaa ja viihtyvyyttä palveluillaan ja tuotteillaan edistävien yritysten ja yhteisöjen yritysverkostoamme, alueellista yhteistekemistä tukevia kaupunkikumppanuuksia sekä Sataman palveluliiketoimintaa tukevia ekosysteemikumppanuuksia.
  • kehität ja kiihdytät Telakkamme jaettujen ja yrityskohtaisten liiketoiminnan kehittämisen työkalujen myyntiä Sataman yritysverkoston jäsenille.
  • rakennat ja johdat Sataman myyntiä edistävää Miehistö-organisaatiotamme tukemaan kasvutavoitteitamme.
  • luot mallin kuunnella liiketoimintaekosysteemimme jäsenten tarpeita ja toimintaa ja autat johtamaan ymmärryksen skaalautuvan liiketoimintamallin ja palvelutarjontamme kehittämiseksi.

Menestystämme mitataan viime kädessä sillä miten paljon pystymme tuottamaan lisäarvoa Satama-verkostoon liittyneille yrityksille ja yhteisöille ja tätä kautta edistämään näiden kestävää kasvuliiketoimintaa.

Käärit hihat satamatyöläisen kokeneella otteella, tartut rohkeasti puhelimeen ja neuvottelet taidokkaasti win-win-ratkaisuja. Työssäsi auttaa onnistumaan ymmärrys elämysteollisuudesta ja osaaminen ketterästä kehittämisestä ja projektien läpiviennistä. Olet saattanut kerätä kannuksia skaalautuvasta palveluliiketoiminnasta ja onnistuneesta growth hackingistä. Menestyt kansainvälisillä vesillä, jos omaat vähintään erinomaisen englanninkielen taidon. Pärjäät mielellään myös kahdella kotimaisella kielellä. Asut Suomessa, mutta olet halukas tarvittaessa matkustamaan kotimaassa ja ulkomaille.

Tarjoamme sinulle paikan HAPPYMOORin komentosillalla, rakentamassa uudenlaista alustaa luoda kaupunkeihin ja alueille vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästi.

Jos sinullakin on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina, tule yhteistekemään uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia kanssamme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla “Chief Growth Officer” CEO Jannika Joutsenniemelle: jannika@happymoor.com ja olemme sinuun yhteydessä. Voit kysyä lisätietoja Jannikalta 040 700 3202.

Täytämme paikan heti mätsin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Toivoimme, että voisit aloittaa meillä asap alkusyksystä!