Hei sinä hyvinvoinnin valmentaja, liity HAPPYMOOR Miehistöön

Haemme henkisen hyvinvoinnin valmentajaa täydentämään HAPPYMOOR Miehistöämme. Miehistömme on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Meillä on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Teemme organisaatioista uuden sukupolven elämyskauppiaita yhdistämällä heidät jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme kauppiaitamme luomaan yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Toimintatapamme perustuu vahvasti kokeilemalla kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen asiakkaiden kanssa.

Miehistössämme työskentelet omalla osaamisprofiilillasi osana erilaisia tiimejä. Happymoor projektit ja toimeksiannot ovat lisä omien asiakasprojektiesi päälle ja valitset itse mihin projekteihin otat osaa. Sinulla on vahva kokemus valmennuksesta ja olet perehtynyt henkisen hyvinvoinnin eri alueisiin. Olet hankkinut koulutuksen psykologiasta, sosiaalipsykologiasta, ratkaisuihin keskittyneissä menetelmistä ja/tai psykoterapiasta. Osaat kantaa vastuun tekemisestäsi itsenäisesti, mutta olet myös taitava tiimityössä.

Tsekkaa lisätiedot ja anna kuulua itsestäsi! Älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos kiinnostuit: jannika@happymoor.com +358 40 7003202

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor liikettä.