Huomio devaaja, jolla WordPress hallussa

Haemme koodaria täydentämään HAPPYMOOR Miehistöämme. Miehistömme on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Meillä on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Teemme organisaatioista uuden sukupolven elämyskauppiaita yhdistämällä heidät jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme kauppiaitamme luomaan yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Toimintatapamme perustuu vahvasti kokeilemalla kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen asiakkaiden kanssa.

Miehistössämme työskentelet omalla osaamisprofiilillasi osana erilaisia tiimejä. Happymoor projektit ja toimeksiannot ovat lisä omien asiakasprojektiesi päälle ja valitset itse mihin projekteihin otat osaa. Tule mukaan kehittämään digitaalista HAPPYMOOR Satama-alustaamme ja yhteiskehittämään ja tuottamaan työkaluja kauppiaillemme rakentaa parempaa liiketoimintaa digitaalisesti. Voit työskennellä mistä vain – miehistömme jäseniä löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi myös Tampereelta, Porista, Berliinistä ja Malmöstä. Sinulla on WordPress vahvasti hallussa. Olet toteuttanut sillä mm. käyttäjäyhteisöjä, verkkokauppoja (woocommerce, stripe) ja käyttänyt monipuolisesti erilaisia plugineja ja tehnyt rajapintoja. Plussaa ovat osaaminen seuraavissa: Node.JS, React, AngularJS ja  MongoDB.

Tsekkaa lisätiedot ja anna kuulua itsestäsi! Älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos kiinnostuit: jannika@happymoor.com +358 40 7003202

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor liikettä.