Hyödynnä Business Finlandin innovaatioseteli liiketoimintasi kehittämiseksi

HAPPYMOOR on mukana Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoajien listalla. Expert Search on Business Finlandin luoma palvelu, joka auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa eli 5 000 euroa + arvonlisävero.

Business Finlandin tavoitteena on kehittää Suomesta maailman vetovoimaisin ja kilpailukykyisin innovaatioympäristö, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä.

Sataman tarjoamat innovaatiopalvelut
Hyödynnä Sataman tarjonta liiketoimintasi kehittämiseksi Voit käyttää innovaatioseteli-rahoitusta esimerkiksi innovaatioprojektien valmisteluun, muotoilu- ja brändistrategiatyöhöhn, palveluiden ja tuotteiden digitalisoinnin kehittämiseen, tuote- tai palveluinnovaation esiselvityksiin tai valmisteluihin tai esimerkiksi ketteriin kokeiluihin ja demoihin.

Lue lisää