Kaupunki, lisää vetovoimaasi, viihtyvyyttä, duunia ja co-creationia!

Kiinnostaako kaupunkiasi tarjota asukkaille ja matkailijoille lisää syitä tulla ja viihtyä ympäri vuoden? Tai saada lisää töitä nykyisille ja potentiaalisille yrittäjille? Entä kehittää yhdessä muiden kaupunkien, yritysten ja asukkaiden kanssa?

Rakennamme HAPPYMOOR Satamaa, jossa kaupungit ja yritykset jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen parempia asiakaspolkuja ja -kokemuksia yhdessä. Haemme nyt mukaan rohkeita kaupunkeja varaamaan eturivin laiturit ja vetämään puoleensa Sataman lippulaivat eli parhaat yritykset sekä kaupunkilaiset yhteiskehittämään.

HAPPYMOOR Sataman Laiturina houkuttelet yrityksiä kiinnittymään kylkeesi toimimalla yhdessä tai useassa yhteiskehittämisen roolissa – innovaatioalustana, osallistajana, nopeana kokeilijana sekä osallistujana. Asukkaat lennähtävät paikalle kiuruparvena osallistumaan joko kokeilijoina tai kehittämisen potkureina.

HAPPYMOOR Sataman laiturina sinun ei tarvitse sitoa omia resurssejasi tekemään kaikkea itse. HAPPYMOOR Satama tarjoaa kaikkiin yhteiskehittämisen muotoihin työkaluja ja palveluita tukemaan tekemistä. HAPPYMOOR Laituritoimintaa pyörittää paikallinen HAPPYMOOR Luotsi.

Laiturina mahdollistat yritysten ja asukkaiden kehittämistä eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla käyttöön tiloja, dataa, verkostoja, viestintäkanavia tai vaikkapa rahoitusta yhteisprojekteihin. Satamassa sekä sisäisen että yhteiskehittämisen sisällöllisenä ja sähköisenä alustana toimii HAPPYMOOR Koestamo.

Laiturina edistät markkinaehtoisen, yrittäjävetoisen yhteistyön ja tekemisen syntymistä kaupunkiisi. Lue lisää ja sisäänkirjaudu HAPPYMOOR Satamaan nyt – ensimmäiseen joukkoon mahtuvat kauniit ja rohkeat!

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi
040 700 3202
jannika@happymoor.com