Komentosillalla HAPPYMOOR perämies Miia Hirvonen

Kuka olet?
Nimeni on Miia Hirvonen. Olen yrittäjä, jolla intohimo tuottaa huippupalveluja muille yrittäjille. Olen Juuson äiti, Petrin vaimo ja Toffen laumanjohtaja. Minulla on vankka usko, että yhteistyöllä ja verkostoitumalla voi saavuttaa huikeita asioita.

Millainen kokemus sinulla on?
Olen 20 vuotta tukenut organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa, laivauksen, televerkkorakentamisen, HR-järjestelmien, opetuksen ja koulutuksen toimialoilla. Olen toiminut talouspäällikkönä, henkilöstöpäällikkönä, hallintopäällikkönä ja palvelujohtajana eli varsin erilaisissa rooleissa. Esimiehenä olen toiminut 15 vuotta: hyvin erilaisille porukoille alle 10 hengen asiantuntijatiimistä nopeasti kasvavaan kansainväliseen viidellä mantereella toimivaan tiimiin, minkä jälkeen keskittämään ja vetämään 60 hengen yksikköä julkisella sektorilla ja johtamaan yhteensä 20 hengen, kolmen eri vastuualueen tiimejä oppilaitosmaailmassa. Olen valmentanut ihmisiä uransa alkupuolella ja johtanut kokeneita konkareita uran viimeisinä vuosina ja kaikkea tältä väliltä

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Minun erityisosaamisalueita ovat strategioiden luominen ja implementointi, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstön kehittäminen ja taloushallinto, kotimaassa ja kansainvälisissä toiminnoissa, julkisella ja yksityisellä sektorilla pörssikonsernista teknologia start-upiin.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Tykkään toimia ihmisten kanssa, taklata haasteita ja luoda uutta. Olen nopea toimimaan ja rakastan oppia uutta. Tykkään suurista linjoista ja eteenpäin vievistä ajatuksista, mutta kykenen myös olemaan pilkuntarkka. Vapaa-ajalla olen varsin boheemi hedonisti. Pyrin luomaan rennon ja iloisen ilmapiirin.

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä?
Olen hyvin vihreä yrittäjänä, siirryin tähän rooliin vasta tänä kesänä. Haaveillut olen siitä jo vuosikausia.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Tietysti toivon että ne ovat vasta alkamassa. Tähän astisista varmaankin kymmenen vuoden rupeamani kovaa vauhtia kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa siirryin asiantuntijasta päälliköksi ja lopulta johtoryhmään saakka. Niihin vuosiin mahtui valtavasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä huikeita yhdessä onnistumisen hetkiä.

Miksi liityit Happymooriin ja mitä tuot laivaamme?
Tapasin Jannikan puhuakseni oman yritykseni palveluista ja hän kertoi minulle Happymoorista. Innostuin valtavasti ideasta ja koin, että vaikka oman ammatillisen taustani elämykset ovat olleet varsin erilaisia kuin esimerkiksi hänen, minullakin on paljon annettavaa tähän, ehkäpä juuri siksi. Minä en ole luovan alan ammattilainen vaan tuon porukkaan ymmärrystä ihmisistä, bisneksestä ja taloudesta. Samalla tämä on minulle upea mahdollisuus oppia itse uutta tekemällä yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Uskon että mitä useammasta näkökulmasta katsomme asioita, sitä hienompia lopputuloksia väistämättä syntyy!

Mikä on suosikkisitaattisi?
Älä koskaan anna periksi.

Ota yhteyttä
Miia Hirvonen
+358 40 513 4351
miia@happymoor.com