KUTSU: Rekisteröidy online yhteistapaamiseen 20.8.2020 klo 10.00-11.00.

Lähde mukaan luomaan uutta kysyntää jakamalla resursseja ja tekemistä. Tutustut uuteen yhteistekemisen alustaan ja pääset osaksi uudenlaista verkostoa!

Nyt on hyvä aika viedä asiakaskokemukset uuteen aikakauteen – rakentaa yhdessä parempia asiakasreittejä, merkityksellisempiä ja kestävämpiä kokemuksia ihmisille alueellisesti yhdessä! Kokoamme helsinkiläisistä yrityksistä ja yhteisöistä uudenlaista verkostoa ja kutsumme sinut kuulemaan lisää yhteistekemisestämme

Rekisteröidy HAPPYMOOR HOUR yhteistapaamiseen verkossa 20.8.2020 klo 10.00-11.00.

HAPPYMOOR Hour on siirretty etätyösuositusten johdosta Cirkosta online-ympäristöön.

Mikäli haluat tulla kuulemaan, mitä konkreettisesti olemme tekemässä, käythän tekemässä sitovan ilmoittautumisen tilaisuuteen pian. Tilaisuuteen mahtuu rajoitetusti mukaan kiinnostuneita. Ilmoittaudut tapahtumaan rekisteröitymällä HAPPYMOOR Satamaan, jota käytämme yhteistekemisen sähköisenä alustana. Teet sen nyt ilman rekisteröitymismaksua ja 6 kuukauden kokeilujaksolla.

Tutustut kehitysvaiheessa olevaan yhteistekemisen alustaan etukäteen ja keskustelemme tapaamisessa lisää konkreettisesta yhteistekemisestä. Voit sen jälkeen tehdä päätöksen, haluatko jatkaa mukana. Ilmoittaudu ja rekisteröidy!

Voit myös ilmoittautua suoraan vilma@happymoor.com
Tervetuloa!

Jannika Joutsenniemi          Riku Lievonen
HAPPYMOOR                       Cirko

AIKA: to 20.8.2020 klo 10.00-11.00

Cirko on suomalaisen nykysirkuksen lippulaiva. Se tuottaa sekä omassa talossa Suvilahdessa että Helsingin metropolialueella esitystoimintaa sekä järjestää taiteellista residenssitoimintaa.

 

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi| 040 7003202 | jannika@happymoor.com