Ole osa Happymoor liikettä

Tunnetko olevasi kuin kaarnalaiva keskellä mahdollisuuksien valtamerta? Onko sinulla resurssit rakentaa riittävän vahva ja iso laiva, joka kestää myrskyjä ja pystyy kantamaan isoja määriä matkustajia, ja tarjoamaan näille maailmanluokan ohjelmaa, hienot puitteet ja fasiliteetit, jotta matkustajasi viihtyvät pitkään laivasi matkassa, nousevat sen kyytiin uudestaan ja kertovat kokemuksistaan muille?

Löydä asiakkaita ja tarjoa heille arvoa, josta he ovat valmiita maksamaan, lisää, uudestaan ja kertomaan kokemuksistaan muille. Luo personoidumpia kokemuksia, pidempiä matkoja ja onnellisempia matkustajia, minkä tuloksena syntyy uusia, isompia tulovirtoja ennen laivaan astumista, matkan aikana ja sen jälkeen.

Kiikaroi, mitä HAPPYMOOR voisi tarjota sinulle!

tehdään maailmasta
happymoor

MIKSI SINUA PITÄISI KIINNOSTAA

Kuluttaminen on muuttunut. Me ostamme määrän sijaan laatua, bulkin sijaan personoidumpaa. Kuluttaminen myös määrittää meitä yksilöinä ja kertoo mihin heimoihin me haluamme kuulua.

Asiakkaasi hakevat merkityksellisiä kokemuksia sekä arvoa, joita tuotteesi ja palvelusi tuottavat hänelle ja hänen heimolleen. Suuremman päämäärän sisältävä ydintarina ja se, miten systemaattisesti teet miehistösi kanssa tarinaa asiakkaan matkalla todeksi jokaisessa kohtaamisessa, houkuttavat ja koukuttavat asiakkaasi vahvemmin sinun heimoosi.

OLLAAN YHDESSÄ ENEMMÄN

Pienillä tarinoilla ja tarjonnalla varustetut kaarnalaivat hukkuvat valtamerellä, ja vain isoilla resursseilla varustetut risteilijät saavat tarinansa kuuluville. Kokemusten kuluttajat häviävät, sillä tarjonta kapenee ja kaikille tarjotaan samaa. Pienet yritykset häviävät, sillä kokemusten kuluttajat eivät löydä heitä.

Happymoor perustuu jakamiseen, jossa elämyskauppiaat käyttävät yhteisiä työkaluja, jakavat avoimesti tietoa ja osaamista sekä rakentavat yhteistä tarinaa; tarinaa personoidumpien kokemuksien tuottamiseen sitoutuneista elämyskauppiaista.

Yhteisellä miehistöllä ja tekemisellä, Happymoor-kauppiaat hyötyvät joukon voimasta menettämättä kykyä tuottaa omaan yksilölliseen ydintarinaansa perustuvia kokemuksia asiakkaille. Luomme yhdessä yhteistä Happymoor-heimoa, jolle elämyskauppiaat tarjoavat enemmän saadakseen enemmän.