B2C-yritys, hae Jäänmurtajaksi HAPPYMOOR Laivastoon

Tuntuuko joskus siltä, että yrityksesi on kuin kaarnalaiva isolla mahdollisuuksien valtamerellä? Isot valtamerialukset puksuttavat ohitse, vaikka tiedät että voisit tarjota asiakkaille jotain erityistä, tuotteesi ja palvelusi on kunnossa, mutta asiakkaiden tavoittaminen yksin ei ole siitä huolimatta helppoa? Harvalla meistä on yksin resursseja rakentaa riittävän vahvaa ja isoa alusta, joka kestää myrskyjä ja pystyy kantamaan ja houkuttelemaan isoja määriä matkustajia, ja tarjoamaan näille maailmanluokan ohjelmaa ja hienot fasiliteetit, jotta matkustajat viihtyvät pitkään aluksen matkassa, nousevat kyytiin uudestaan ja kertovat kokemuksistaan muille.

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Rakennamme HAPPYMOOR Satamaa, jossa yritykset ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen parempia asiakasmatkoja, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita ja asukkaita yhdessä. Luomme yhdessä täysin uudenlaista HAPPYMOOR Laivastoa, jossa kokemuskauppiaat tarjoavat yhdessä enemmän saadakseen enemmän.

Etsimme nyt tulevaisuuden kokemuskauppiaita ja rohkeita edelläkävijöitä HAPPYMOOR Jäänmurtajiksi. Yrityksesi voi olla stay-up, startup, pieni tai iso ja tuotat palveluita tai myyt tuotteita kuluttajille fyysisissä kohtaamisissa, kivijalassa tai verkossa. Tärkeämpää on intohimo tuottaa parempia kokemuksia, yhteiskehittää liiketoimintaa, halu olla mukana luomassa uutta ja uskallus jakaa tekemistä yritysverkostossa, myös saman toimialan yritysten kanssa. Yrityksesi voi sijaita missäpäin Suomea vaan – yhdistämme sopivat Jäänmurtajakandidaatit yhteen alueellisesti. 

Jos edellä kuvattu herättää sinussa intoa ja halua olla mukana, saatat olla HAPPYMOOR Jäänmurtaja-ainesta! Hae mukaan nyt!

LISÄTIEDOT
Jannika Joutsenniemi
+358 40 7003202
jannika@happymoor.com

Lue aikansa edelläkävijästä HelsinkiIn-verkostosta, jossa pääkaupunkiseudun kilpailevat elämystoimijat tekivät yhteistyötä.