Mediatuotannon osaaja, liity HAPPYMOOR Miehistöön

Kysynnän kasvaessa, haemme uutta mediatuotannon osaajaa täydentämään HAPPYMOOR Miehistöämme. Sinulla on kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Ymmärrät liiketoiminnan viestinnällisiä tarpeita ja osaat rakentaa erilaisista sisällöistä visuaalista tarinankerrontaa. Olet ässä tekemään videoita: kuvaat ja editoit ja mahdollisesti jopa animoit. Olet innostunut median trendeistä ja kanavista.

HAPPYMOOR Miehistössä työskentelet omalla osaamisprofiilillasi osana erilaisia tiimejä. HAPPYMOOR-projektit ja toimeksiannot ovat lisä omien asiakasprojektiesi päälle ja valitset itse mihin projekteihin otat osaa.

Miehistömme on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä HAPPYMOOR Miehistönä. Meillä on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Teemme organisaatioista uuden sukupolven kokemuskauppiaita yhdistämällä heidät jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme HAPPYMOOR Satamaan saapuvia yrityksiä ja yhteisöjä luomaan yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Toimintatapamme perustuu vahvasti kokeilemalla kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen asiakkaiden kanssa.

Tsekkaa lisätiedot ja anna kuulua itsestäsi! Älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos kiinnostuit: jannika@happymoor.com +358 40 7003202

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor liikettä.