MIEHISTÖ

ME OLEMME HAPPYMOOR

HAPPYMOOR HARBOUR -alustaa ja liiketoimintaekosysteemiä orkestroi alustayhtiö HAPPYMOOR. Alustayhtiön toiminta perustuu arvon kaappaamisen sijaan arvon jakamiseen.

Rakennamme glokaaliin yhteistekemiseen perustuvaa, kaupunkien ja alueiden vetovoimaa, viihtyisyyttä ja elinvoimaa kasvattavaa kasvumoottoria. Yhteistekemisessä hyödynnämme HAPPYMOOR HARBOUR -alustaa, joka kutsuu yrityksiä ja yhteisöt luomaan yksin ja yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempaa liiketoimintaa.

Haluamme yhteistehdä uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia, taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästi.

HAPPYMOOR CREW

HAPPYMOOR Crew huolehtii Satamamme toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla sinne saapuville aluksille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia työkaluja ja fasilitoimalla Satamassa kuhisevaa yhteistekemistä.

Miehistömme on Suomessa ja Ruotsissa toimivista, yrittävistä luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuottaa palveluformaattejamme happymoor laadulla. Kokemusmuotoilijamme ja bisnesmuotoilijamme  ovat asiakaskokemuksen, työntekijäkokemuksen ja kestävän liiketoiminnan ammattilaisia. Ekosysteemikumppamimme täydentävät palvelutarjontaamme liiketoiminnan kehittämisen tarpeissa.

Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

 

OTA YHTEYTTÄ

HAPPYMOOR CREW

HAPPYMOOR CREW

JANNIKA JOUTSENNIEMI | KAPTEENI, PERUSTAJA

TYKKÄÄ MEISTÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

HAPPYMOOR SATAMAKONTTORI

HAPPYMOOR HARBOUR
friends@happymoor.com
etunimi.sukunimi@happymoor.com

LIITY HAPPYMOOR CREWHUN

Oletko huippuammattilainen tai tuore talentti ilman tiimiä ja yhteisöä – liity Miehistöömme!!

Hae HAPPYMOOR Experience Designer Trainee -ohjelmaan!