ME OLEMME HAPPYMOOR 

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Missionamme on onnellistaa maailmaa. Luomme uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia.

Olemme glokaalisti toimiva alueelliseen yhteistekemiseen erikoistunut kasvumoottori ja tarinallinen kokemusmuotoilu- ja -tuotantoyhtiö.  Tarjoamme jaettuja ja organisaatiokohtaisia työkaluja sekä teemme räätälöityjä toimeksiantoja yritysten ja yhteisöjen liiketoiminnan kehittämiseksi.

Yhteistekemisessä hyödynnämme HAPPYMOOR HARBOUR -alustaa, joka kutsuu yrityksiä ja yhteisöjä luomaan yksin ja yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempaa liiketoimintaa. 

HAPPYMOOR CREW

HAPPYMOOR Crew huolehtii Satamamme toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla sinne saapuville aluksille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia työkaluja ja fasilitoimalla Satamassa kuhisevaa yhteistekemistä.

Miehistömme on Suomessa ja Ruotsissa toimivista luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista koostuva, yrittäjävetoinen osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuottaa palveluformaattejamme happymoor laadulla. Kokemusmuotoilijamme, bisnesmuotoilijamme ja muutosvalmentajamme ovat asiakaskokemuksen, työntekijäkokemuksen ja kestävän liiketoiminnan ammattilaisia.

Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

OTA YHTEYTTÄ

HAPPYMOOR FINLAND

HAPPYMOOR FINLAND

JANNIKA JOUTSENNIEMI | KAPTEENI, PERUSTAJA

+358 40 7003202
jannika@happymoor.com

HAPPYMOOR SWEDEN

HAPPYMOOR SWEDEN

VILMA GUSTAFSSON | PERÄMIES, PERUSTAJA

+46 73 506 4196
vilma@happymoor.com

TYKKÄÄ MEISTÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

HAPPYMOOR SATAMAKONTTORI

HAPPYMOOR HARBOUR
friends@happymoor.com
etunimi@happymoor.com

LIITY HAPPYMOOR CREWHUN

Oletko huippuammattilainen tai tuore talentti ilman tiimiä ja yhteisöä?

Ota yhteyttä
Jannika Joutsenniemi
+358 40 7003202
jannika@happymoor.com