ME OLEMME HAPPYMOOR

HAPPYMOOR yhteiskehittää käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee toimeksiantoja ja omia tuotantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa niitä uudella tavalla. Intohimonamme on liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina.

HAPPYMOOR Satamaamme saapuvat yritykset ja yhteisöt haluavat jakaa tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen palveluillaan ja tuotteillaan yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä ja onnellisempia kokemuksia ihmisille.

MIEHISTÖ

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville aluksille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä.

Miehistön jäsenemme ovat kokeneita elämysliiketoiminnan, brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

OTA YHTEYTTÄ

HAPPYMOOR FINLAND

HAPPYMOOR FINLAND

JANNIKA JOUTSENNIEMI | KAPTEENI, PERUSTAJA

+358 40 7003202
jannika@happymoor.com

HAPPYMOOR SWEDEN

HAPPYMOOR SWEDEN

VILMA GUSTAFSSON | PERÄMIES, PERUSTAJA

+46 73 506 4196
vilma@happymoor.com

TYKKÄÄ MEISTÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

HAPPYMOOR SATAMAKONTTORI

Fleminginkatu 2 LH 6
00530 HELSINKI

friends@happymoor.com
etunimi@happymoor.com

LIITY HAPPYMOOR MIEHISTÖÖN

Oletko huippuammattilainen tai tuoretta talenttia ilman tiimiä ja yhteisöä?

Ota yhteyttä
Jannika Joutsenniemi
+358 40 7003202
jannika@happymoor.com