ME OLEMME HAPPYMOOR

HAPPYMOOR on kokemusmuotoilu- ja -tuotantoyhtiö, joka yhteiskehittää ja -tuottaa käyttökontekstilähtöisiä kokemusformaatteja, tarjoaa jaettuja ja organisaatiokohtaisia työkaluja sekä tekee räätälöityjä toimeksiantoja yritysten ja yhteisöjen liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Intohimonamme on liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina.

Miehistömme huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla Satamaan saapuville aluksille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoimalla siellä kuhisevaa yhteistyötä. HAPPYMOOR Satamaamme saapuvat yritykset ja yhteisöt haluavat jakaa tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen palveluillaan ja tuotteillaan yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä ja onnellisempia kokemuksia ihmisille.

MIEHISTÖ

HAPPYMOOR Miehistömme on Suomessa ja Ruotsissa toimivista eri osaamisalueiden experteistä koostuva, yrittäjälähtöinen osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuottaa HAPPYMOOR palveluformaatteja ja palveluita happymoor laadulla. Kokemusmuotoilijamme, bisnesmuotoilijamme ja muutosvalmentajamme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia täydennettynä tuoreilla talenteilla. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

OTA YHTEYTTÄ

HAPPYMOOR FINLAND

HAPPYMOOR FINLAND

JANNIKA JOUTSENNIEMI | KAPTEENI, PERUSTAJA

+358 40 7003202
jannika@happymoor.com

HAPPYMOOR SWEDEN

HAPPYMOOR SWEDEN

VILMA GUSTAFSSON | PERÄMIES, PERUSTAJA

+46 73 506 4196
vilma@happymoor.com

TYKKÄÄ MEISTÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

HAPPYMOOR SATAMAKONTTORI

Fleminginkatu 2 LH 6
00530 HELSINKI

friends@happymoor.com
etunimi@happymoor.com

LIITY HAPPYMOOR MIEHISTÖÖN

Oletko huippuammattilainen tai tuoretta talenttia ilman tiimiä ja yhteisöä?

Ota yhteyttä
Jannika Joutsenniemi
+358 40 7003202
jannika@happymoor.com