ME OLEMME HAPPYMOOR

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Missionamme on onnellistaa maailmaa. Yhteisteemme uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia.

Olemme glokaalisti toimiva alueelliseen yhteistekemiseen erikoistunut kasvumoottori ja tarinallinen kokemusmuotoilu- ja -tuotantoyhtiö.  Yhteistekemisessä hyödynnämme HAPPYMOOR HARBOUR -alustaa, joka kutsuu yrityksiä ja yhteisöjä luomaan yksin ja yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempaa liiketoimintaa.

Telakkamme tarjoaa Satamaan ankkuroituneille aluksille jaettuja ja organisaatiokohtaisia työkaluja. Verstaamme vastaa yritysten ja yhteisöjen liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin räätälöityinä toimeksiantoina.

 

HAPPYMOOR CREW

HAPPYMOOR Crew huolehtii Satamamme toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla sinne saapuville aluksille eli yrityksille ja yhteisöille niiden tarvitsemia työkaluja ja fasilitoimalla Satamassa kuhisevaa yhteistekemistä.

Miehistömme on Suomessa ja Ruotsissa toimivista, yrittävistä luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuottaa palveluformaattejamme happymoor laadulla. Kokemusmuotoilijamme ja bisnesmuotoilijamme  ovat asiakaskokemuksen, työntekijäkokemuksen ja kestävän liiketoiminnan ammattilaisia. Ekosysteemikumppamimme täydentävät palvelutarjontaamme liiketoiminnan kehittämisen tarpeissa.

Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

 

OTA YHTEYTTÄ

HAPPYMOOR FINLAND

HAPPYMOOR FINLAND

JANNIKA JOUTSENNIEMI | KAPTEENI, PERUSTAJA

HAPPYMOOR FINLAND

HAPPYMOOR FINLAND

NIINA MALINEN | CHIEF GROWTH OFFICER

TYKKÄÄ MEISTÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

HAPPYMOOR SATAMAKONTTORI

HAPPYMOOR HARBOUR
friends@happymoor.com
etunimi.sukunimi@happymoor.com

LIITY HAPPYMOOR CREWHUN

Oletko huippuammattilainen tai tuore talentti ilman tiimiä ja yhteisöä – liity Miehistöömme!!

Hae HAPPYMOOR Experience Designer Trainee -ohjelmaan!