Miehistön jäsen | Muutosvalmentaja

Miia Hirvonen

Miehistön jäsen | Muutosvalmentaja

Miialle on tärkeintä tuottaa asiakkailleen palveluita, joilla on aitoa vaikuttavuutta. Hän valjastaa jokaiseen toimeksiantoon kaiken monipuolisen osaamisensa ja pitkän kokemuksensa onnistuakseen tässä tavoitteessa. Hän on pragmaattinen ja ratkaisukeskeinen toimija, jolta ei puutu huumorintajua, vuorovaikutustaitoja eikä luovuutta.

Miia on jo 20 vuotta tukenut erilaisia yksityisiä ja julkisia organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan laivauksen, rakentamisen ja projektijohtamisen, HR-järjestelmien, opetuksen ja koulutuksen toimialoilla.

TAIDOT
Muutosjohtaminen, osaamisen ja suorituksen johtaminen, vuorovaikutustaidot (Extended DISC, Deep Lead) ja brain-based coaching, sisäinen ja ulkoinen laskentatoimi sekä projektinhallinta, johtoryhmätyöskentely ja esimiestyö, strategiatyö ja liiketoiminnan kehittäminen.

KOKEMUS
Miialla on hyvin monipuolinen osaaminen erilaisista tehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Hän on toiminut pörssiyhtiön palveluksessa vaativissa kansainvälisissä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä ja tehnyt järjestelmätoimituksia asiakasrajapinnassa. Hän on vastannut 250 miljoonan euron budjetin kunnallisen viraston 60 hengen yksiköstä ja johtanut Suomen suurimman ammatillisen oppilaitoksen (n. 15 000 opiskelijaa ja 950 työntekijää) talous-, henkilöstö- ja sihteeripalveluita. Hänellä on 15 vuotta esimieskokemusta ja hän on toiminut neljän eri organisaation johtoryhmän jäsenenä viimeisen vuosikymmenen ajan.

ERIKOISUUS
Vesijuoksua rakastava kotihiiri

MOTTO
Älä koskaan anna periksi.