Miehistön jäsen | Kokemusmuotoilija

Taina Arjanmaa

Taina eloisa ja iloisa urheilijan mentaliteetilla varustettu personal trainer ja palvelumuotoilija. Taina asuu sekä Tampereella että Helsingissä. Taina on tehnyt käyttöliittymien ja digitaalisten palveluiden kanssa töitä yliopistolta päästyään.

TAIDOT
Fasilitoivat menetelmät, palvelumuotoilu,  käyttäjätutkimus, ruokavaliovalmennus, motivointi & tavoitteenasetanta, yksilövalmennus ja yritysvalmennus.

KOKEMUS
Ammatilliset kannuksensa Taina on hankkinut digitaalisten palveluiden muotoilijana, personal trainerina ja  liikunnan- ja tanssin ohjaajana. Taina on valmentanut yli 100 yksittäistä henkilöä ja useampaa kymmentä ryhmää. Tainalle tutut toimialat ovat:Telecom, Finanssisektori (pankki & vakuutus), Viestintä & Media, Terveydenhuolto, Sosiaalitoimi, Lääkeyhtiöt, Julkiset toimijat (esim. maanmittauslaitos, Helsingin kaupunki, jne.), non-profit sektori.

ERIKOISUUS
Taina on etevä valokuvaaja pinnan alla. Pinnan päällä valokuvien fokus, värit ja kuvakulmat ovat vain sinnepäin, mutta pinnan alla keskittyminen riittää upeisiin tunnelmakuviin.

MOTTO
”Jokainen päivä antaa mahdollisuuden oppia uutta.