KAUPUNKI, PERUSTA LAITURI HAPPYMOOR SATAMAAN

HAPPYMOOR Satamassa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen parempia asiakasmatkoja ja -kokemuksia yhdessä. Haemme nyt mukaan rohkeita kaupunkeja rakentamaan kanssamme ensimmäisiä Laitureita  ja vetämään puoleensa Sataman lippulaivat eli kasvuhakuiset yritykset sekä kaupunkilaiset yhteiskehittämään.

VETOVOIMAA JA VIIHTYVYYTTÄ

Tarjoatteko asukkaille ja matkailijoille syitä tulla ja viihtyä ympäri vuoden?

Teemme yrityksistä uuden sukupolven kokemuskauppiaita yhdistämällä ne jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme HAPPYMOOR Satamaan saapuvia aluksia yhdessä luomaan parempia asiakasmatkoja, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia matkustajia eli parempaa liiketoimintaa kaikille.

DUUNIA

Riittääkö teillä tarpeeksi töitä nykyisille ja potentiaalisille yrittäjille?

Rakennamme rohkeiden ammattilaisten valtakunnallista HAPPYMOOR Miehistöä. HAPPYMOOR Crew -jäsenyys on tie kaupunkinne eri alojen B2B-yksinyrittäjille työllistyä ja verkostoitua fyysisestä sijainnista riippumatta. Yhteiskehitämme, markkinoimme, myymme ja tuotamme yhteisen brändin alla uudenlaisia palveluformaatteja.

YHTEISKEHITTÄMISTÄ

Kehitättekö yhdessä muiden kaupunkien, yritysten ja asukkaiden kanssa?

Yhdistämme HAPPYMOOR Satamassa kaupungit, yritykset ja yksilöt yhteiskehittämään nopeiden kokeilujen kautta. Mätsäämme Satamaan saapuville aluksille paitsi kumppaneita ja tarjoamme aluskohtaisia ja jaettuja työkaluja organisaatioiden toiminnan kehittämiseksi ja yhteistyön lisäämiseksi. Meiltä saat myös tuen muutosjohtamiseen, jotta henkilöstösi pysyy messissä.

KAUPUNKISI HAPPYMOOR LAITURI SATAMASSA

Rakennetaan yhdessä kaupungillesi HAPPYMOOR Laituri ja kutsutaan kaupunkisi vetovoimaa ja viihtyvyyttä edistävät yritykset kiinnittymään laiturille yhteiskehittämään ja -tekemään. Kaupunki toimii Laiturin Pääpilarina useassa yhteiskehittämisen roolissa – innovaatioalustana, osallistajana, nopeana kokeilijana sekä osallistujana. Kaupunkilaiset saapuvat Sataman Matkustajaterminaaliin matkailijoina osallistumaan joko kokeilijoina tai kehittämisen vauhdittajina.

Kaupunkina sinun ei tarvitse sitoa omia resurssejasi tekemään kaikkea itse. HAPPYMOOR Satama tarjoaa kaikkiin yhteiskehittämisen muotoihin työkaluja ja palveluita tukemaan tekemistä. HAPPYMOOR Laituritoimintaa pyörittää HAPPYMOOR Luotsi, joka on paikallinen HAPPYMOOR Miehistön jäsen.

Pääpilarina luot kaupunkisi omalle HAPPYMOOR Laiturille toimintaedellytykset ja tuet yritysten ja asukkaiden kehittämistä eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla käyttöön tiloja, dataa, verkostoja, viestintäkanavia tai osallistamalla public-private -yhteiskehittämisen seileihin. Laiturin Pääpilarina edistät markkinaehtoisen, yrittäjävetoisen yhteistyön syntymistä kaupunkiisi.

HelsinkiIn

HelsinkiIn

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ELÄMYSTOIMIALAN KILPAILIJAT YHDISTIVÄT VOIMANSA

Helsingin kaupungin liikelaitos Stara

Helsingin kaupungin liikelaitos Stara

STARAN LOGISTIIKKA KUUNTELI ITSEÄÄN JA ASIAKASTAAN

Ison Omenan palvelutori

Ison Omenan palvelutori

MONITOIMIJAYHTEISÖ OPETTELI KOKEILEMAAN MATALALLA KYNNYKSELLÄ

HAPPYMOOR Miehistö

HAPPYMOOR Miehistö

Tutustu meihin

HAPPYMOOR MIEHISTÖ

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä.

HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva, jakamiseen perustuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä.

Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Olemme palvelleet kuntia niin asiakkaina kuin työntekijöinä. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

Ota yhteyttä
Jannika Joutsenniemi
040 700 3202
jannika@happymoor.com

LÄHTÖSELVITÄ KAUPUNKISI

Laituri HAPPYMOOR Satamassa liittää kaupunkisi ja siellä toimivat yritykset ja yhteisöt osaksi aivan uudenlaista yhteiskehittämisen verkostoa ja alustaa. Soita sumutorvea täyttämällä alla oleva lomake ja lähtöselvitä kaupunkisi edellytykset Laituritoimintaan. Lomakkeen täyttö ei vielä sido sinua HAPPYMOOR Lähtöselvitykseen, vaan avaamme radioyhteyden tapaamisen sopimiseksi!