Yleisön pyynnöstä HAPPYMOOR Crew Batch I uusi haku-DL tiistaina 26.9.

Saimme useita kyselyitä Happymoor Crew Batch I haun määräaikapäivänä sunnuntaina, voisimmeko antaa lisäaikaa hakemiselle, koska viestimme ei ollut tavoittanut kaikkia kiinnostuneita määräaikaan mennessä. Olemme iloisia, että Happymoor miehistö kiinnostaa! Koska hakuprosessia seuraa miehistövahvistusten osalta Happymoor Startti  ja ensimmäinen toimintapäivä on jo 2.10. ja Kick of 11. lokakuuta, voimme jatkaa hakemusaikaa vain tiistaihin 26. syyskuuta.

Älä ole liian vaatimaton hakeaksesi – kysymme monta kysymystä saadaksemme kokonaiskuvan hakijoiden osaamisesta. Ei haittaa, vaikka olisit vain yhden tai kahden asian vahva osaaja, jos muuten natsaat porukkaan!

Haemme ammattilaisia can do -asenteella. Haluat olla oman yritystoimintasi lisäksi yhteiskehittämässä, markkinoimassa, myymässä ja tuottamassa yhteisiä palveluformaatteja, toimeksiantoja ja omaa tuotantoa, kehittää omaa osaamistasi ja jakaa ja tehdä asioita uudella tavalla, yhdessä. Sinulla on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Voit olla esimerkiksi luovan alan, palvelumuotoilun, markkinoinnin, myynnin, datan ja analytiikan ja liiketoiminnan kehittämisen osaaja. Erityisesti digitaalisen median osaajille, bloggaamista ja tubettamista tehneille on vielä tilaa. Kokemus elämysbisneksestä on iso plussa, mutta ei vaatimus.

Hae ennen ke 27.9.!

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi olla meihin yhteydessä jannika@happymoor.com | +358 40 7003202 miia@happymoor.com | +358 40 5134351