Tulkaa mukaan HAPPYMOOR HARBOUR -verkostoon luomaan onnellisempia asiakkaita!

OHOI kaikki te yritykset ja yhteisöt, jotka lisäätte palveluillanne tai tuotteillanne oman kaupunkinne viihtyisyyttä ja vetovoimaa ihmisille!

Tulkaa mukaan liiketoimintaverkostoon, joka kehittää yhdessä uusia elämyksellisellisempiä  palveluita ja tuotteita alueenne asukkaille ja vierailijoille. Verkoston moottorina toimii HAPPYMOOR HARBOUR, kokemusten muotoilu ja yhteistekemisen alusta ja yhteisö. 

Mukana olevana yrityksenä

  • Kehitätte liiketoimintaanne yhteiskehittämällä ja jakamalla resursseja ja tekemistä muiden kanssa
  • Saatte uutta kysyntää palveluillenne ja tuotteillenne
  • Kasvatatte keskiostosta ja tulovirtoja
  • Jaatte markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen resursseja koko verkoston kesken
  • Säästätte aikaa ja rahaa
  • Pääsette mukaan kehittämään uusia mielenkiintoisia kokemusformaatteja yhdessä muiden alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa.
  • Saatte HAPPYMOOR Crewn, ammattitaitoisen tiimin, koordinoimaan tekemistä

HAPPYMOOR kokoaa yritykset, asukkaat ja kaupungit rakentamaan viihtyisämpiä kaupunkeja ja kestävämpää liiketoimintaa. Ideana on laajentaa yksittäisten toimijoiden tuottamat lyhyet pistetapahtumat koko kaupungin laajuisiksi, yhdessä tuotetuiksi kokemusformaateiksi.

 

”Kun ajat on tiukemmat, on entistä tärkeämpää, että keveämmällä panostuksella ja yhdessä tekemällä saadaan isompaa hyötyä aikaan. Riskit ovat pienemmät, kun tehdään yhdessä ja samalla saataisiin enemmän volyymiä.”, sanoo yksi mukana olevista elämysbisneksen ammattilaisista.

Mukana ovat jo mm. Cirko – uuden sirkuksen keskus, CMB -ravintolat, SEA LIFE, Korkeasaari, Flying Cinema, Primehotels, Musiikkimuseo Fame, Musiikkitalo ja Kämp Collection Hotels. 

Pääset nyt kokeilemaan Sataman jäsenyyttä ja tutustumaan yhteistekemisen formaaattiin 6 kk:n tutustumisjaksolla – rekisteröidy viimeistään 31.12.2020 mennessä koodilla  happymoor20 ja noukit tutustumisetusi.

Nähdään Satamassa!