Tervetuloa HAPPYMOOR Satamaan

Saavu HAPPYMOOR Satamaan, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Kehitä liiketoimintaasi ja löydä oikeat työkalut liiketoimintasi tarpeisiisi samasta kanavasta. Osallistu vaikkapa bisnestäsi hyödyttäviin yhteispajoihin, joiden hinta ei osallistujamäärän noustessa nouse pilviin ja joissa voit hyötyä myös muiden osallistujien osaamisesta ja ajatuksista. Parhaassa tapauksessa kotikaupunkisi jopa sponsoroi osan!

Kun saavut HAPPYMOOR Satamaan nyt, rekisteröit organisaationne Jäänmurtajaksi ilman rekisteröitymismaksua. Pääsette HAPPYMOOR Sataman betaversion käyttäjinä testaamaan palvelualustaa ja yhteiskehittämään yrityksistä ja yhteisöstä muodostuvan yhteisön kanssa toimintaa 6 kuukauden ajan ilman kuukausittaista satamamaksua! Mikäli homma ei tunnu omalta, voitte lopettaa HAPPYMOOR Sataman käytön milloin vaan ja tilaus päättyy kuluvan kuukauden tilausjakson päätyttyä. Kampanjakoodisi on mayday.

Mukaan Jäänmurtajiin mahtuu vain 100 yritystä ja yhteisöä, jotka tarjoavat palveluita ja tuotteita kaupunkiensa asukkaille ja vierailijoille viihtyvyyden lisäämiseksi. Varmistathan siis paikkasi nyt!

Verkostoidu alueellisesti ja alakohtaisesti! Uuden sukupolven kokemuskauppiaana kehität liiketoimintaasi yhdessä muiden kanssa jakamalla tekemistä, osaamista, resursseja ja kokemuksia parempien asiakasreittien, personoidumpien kokemusten luomiseksi, oli tarjontasi elämyksiä, syömisen, yöpymisen, liikkumisen tai vaikkapa asumisen palveluja tai kivijalassa.

Saapumalla HAPPYMOOR Satamaan rakennat virtuaalisen aluksen HAPPYMOOR Satamaan, kutsut seilorisi eli työntekijäsi sen kannelle. Mikäli kaupungissasi on kaupunkisi mahdollistama oma Laituri, kiinnitytte yhteiseen tekemiseen myös offline-ympäristössä. Laiturin oma Luotsi koordinoi alueellista yhteistyötä ja käynnistää uutta yhteistä tekemistä kaikkien laiturille kiinnittyneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että osallistutte tuotekehittämään omaa uutta palvelutarjontaa saman asiakasreitin varrelle ja osallistutte yhteismarkkinointikampanjaan uuden tarjonnan myymiseksi uudelle asiakaskunnalle.

HAPPYMOOR työkalut ovat moniammatillisen HAPPYMOOR Miehistömme Sataman alusten eli sinun ja muiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista kehittämiä ja tuottamia palveluita liiketoimintanne kehittämiseksi.

Aluskohtaiset työkalut vastaavat yksittäisten yritysten liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, oli sitten kyse muutosjohtaminen, työhyvinvointi, markkinointiviestintä tai asiakaskokemuksen tarinallistaminen. Työkalut voivat olla puhtaasti sähköisessä Satamassa fasilitoitua tekemistä tai tekeminen tai tekemisen tuotokset voivat toteutua myös fyysisessä ympäristöissä IRL.

Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävillä seileillä eli projekteissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakaspolun varrelle. Toisaalta voit myös jakaa työhyvinvointipäivän muiden pienten yritysten kanssa, jolloin pääsette edistämään työntekijöiden motivaatiota ja jaksamista ilman korkeita minimiosallistujamäärävaatimuksia.

Työkalut löydät HAPPYMOOR Sataman Telakalta, Komentosillalta, Messistä ja Matkustamosta.

Uudista aluksenne! Tarinallista ja brändää, muotoile nykyistä tai uutta palvelutarjontaa, luo uusia kokemusformaatteja yksin tai yhdessä muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa.
Ota kurssi kohti uusia reittejä! Kehitä liiketoimintanne strategiaa ja kannattavuutta, johda toimintaanne datalla ja koneista toimintojanne digitaaliseksi.
Tarjoa parempia, personoidumpia asiakaskokemuksia! Luo kysyntää yksin ja yhdessä muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa, rakenna myyntiverkostoasi ja kasvata myyntiäsi, palvele asiakkaitasi niin digitaalisissa kuin fyysisissä kohtaamisissa tarinasi mukaisesti, kuuntele asiakkaitasi.
Pidä miehistösi messissä! Muutosjohda joukkojasi, kehitä omaa ja miehistösi osaamista, paranna miehistösi hyvinvointia ja sitoutumista.

OTA KEULA KOHTI HAPPYMOOR SATAMAA

Yhteisö

HAPPYMOOR on alusta, jossa yritykset ja yhteisöt tekevät yhdessä, jakavat ideoita ja kokemuksia, vinkkaavat bisnesmahdollisuuksista. Kiinnität organisaatiosi HAPPYMOOR Sataman yhteistoimintaan sähköisessä ja fyysisessä ympäristössä.

Yhdestä kanavasta

Älä tuhlaa aikaa ratkaisujen etsimiseen liiketoiminnan eri tarpeisiisi. Karsi melu ja saa pääsy Telakan, Komentosillan, Messin, Matkustamon ja Laitureiden organisaatiokohtaisiin sekä muiden yritysten kanssa jaettuihin HAPPYMOOR työkaluihin, joilla luot onnellisempaa liiketoimintaa, työntekijöitä, omistajia ja asiakkaita.

Jakamalla joukkovoimaa

Jakamalla tekemistä ja resursseja, saat kustannustehokkaasti paremmat työkalut tehostamaan bisnestäsi ja olet halutessasi luomassa uutta kysyntää yhdessä muiden kanssa. Yhdistämme yritykset ja yhteisöt yhteiskehittämään ja -tekemään kaupunkien laitureille luomaan parempia asiakaspolkuja alueellisesti. Osallistut siinä määrin, kun katsot sen edistävän omaa liiketoimintaanne eli Satamaan saapuminen ei edellytä sinua osallistumaan yhteiseen tekemiseen.

Yrittäjiltä yrityksille

Me HAPPYMOOR Miehistön jäsenet olemme yrittäjiä ja tiedämme, että olet onnellinen kokemuskauppias, kun bisneksesi pyörii ja voit keskittyä yrityksellesi parhaiten arvoa tuottaviin asioihin.

Luotsi

Etsimme aktiivisesti sinulle uusia tapoja luoda lisää arvoa asiakkaillesi. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi. Kehitämme uusia kokemusformaatteja, yhteistyösuhteita ja työkaluja kehittämään liiketoimintaanne. Organisaatiollasi on nimikoitu HAPPYMOOR Miehistön jäsen Luotsina, joka tukee navigointiasi HAPPYMOOR Satamassa.

Liike

Ole osa happymoor movementia, rakentamassa yhteistä tarinaa personoidumpia ja monipuolisempia kokemuksia asiakkailleen tarjoavaista kokemuskauppiaista laivastossa, jonka kyytiin asiakkaat haluavat nousta.

Rekisteröi

Anna paikkakuntasi, organisaatiotyyppi ja -koko löytääksesi oikealle saapumisportille.

Mikäli olet julkinen organisaatio, esim. kaupunki, huomaathan, että jokaisen tulosyksikön (esim. museo, kulttuurikeskus) tulee rekisteröityä erikseen.

Onko organisaatiosi jolla, moottorivene tai jopa risteilijä. Valitse, kuinka monta seiloria eli työntekijää aluksesi kannella työskentelee. Seilorimäärä määrittää aluksesi satamamaksun suuruuden 6 kuukauden kokeilujakson jälkeen. Syötä nyt kampanjakoodi mayday ja seilaat HAPPYMOOR Satamaan maksutta. Mayday-tarjous on voimassa rajoitetun ajan.
Saavut HAPPYMOOR Satamaan Jäänmurtajana ilman rekisteröitymismaksua  ja saat puoli vuotta aikaa olla ankkuroituna HAPPYMOOR Satamaan ilman satamamaksua. Anna kuitenkin maksutiedot 6 kuukauden jälkeen kuukausittain laskutettavaa satamamaksua varten ja hyväksy HAPPYMOOR Sataman käyttöä koskevat ehdot ja tietosuojaperiaatteet.

Lähtöselvitä

Lähtöselvitys luo yrityksellesi/yhteisöllesi edellytykset kiinnittyä HAPPYMOOR Sataman toimintaan. Saat sähköpostiisi kutsun täyttämään lähtöselvityslomakkeen, jolla kartoitamme aluksesi merikelpoisuuden eli tunnistamme tarpeesi ja toiveesi.
Sovit tapaamisen HAPPYMOOR Miehistön jäsenen kanssa ½ h pituiseen online-tapaamiseen Google Hangoutissa.
Käyt tapaamisessa läpi ehdotuksemme aluksesi merireitistä ja työkaluista, joilla kehität liiketoimintaanne nopeasti sekä vinkkaamme seb Satamatoiminnan, johon yrityksesi/yhteisösi kannattaa kiinnittyä.

Ankkuroi

Rakennat sähköisen aluksesi eli lisäät yrityksesi/yhteisösi esittelytekstin sekä profiili ja kansikuvan.
Kutsut seilorisi aluksesi kannelle!
Navigoit Satamassa! Tervetuloa!

Oletko kiinnostunut ohjaamaan yrityksesi/yhteisösi HAPPYMOOR Satamaan? Saavu Satamaan löytämällä väylä oikealle portille alla!

Aloita rekisteröinti

HAPPYMOOR Stories

HAPPYMOOR Miehistön kanssa työskentely sujui ammattimaisesti ja jouhevasti. Osallistuvilta yrityksiltä tuli positiivista palautetta.

Mira Rajalakso
Stopoverguide.fi -kokeilu
Projektiasiantuntija | Perille Asti -hanke
Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut

HAPPYMOORin sähköistetyt prosessit ja innovatiivinen tapa osallistaa koko tiimi brändiuudistuksiin mahdollisti tiimimme osallistumisen joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Janina Luoto
Isletter, toimitusjohtaja
Islet Group Oy

Parasta tähänastisessa yhteistyössä on ollut learning-by-doing, yhteistoimintaan käytetty aika sekä reflektointi tiimin sisällä projektin aikana.

Paavo Lehmonen
Kehityspäällikkö
Stara, Logistiikka

Aluksia HAPPYMOOR Satamassa

HAPPYMOOR Satama on jakamiseen perustuva, markkinalähtöinen, yrittäjävetoinen, yritysten tarpeista lähtevä, yritysten ja yhteisöjen yhteistyötä edistävä, asiakkaat kehittämiseen osallistava alusta, ekosysteemi ja yhteisö, jossa yritykset kiinnittyvät kaupunkinsa laiturille yhteiskehittämään paikallisesti yhdessä, tarjotakseen matkustajilleen maailmanluokan matkoja.

HAPPYMOOR Satamaan saapuvat alukset ovat kaikenkokoisia, palveluita ja tuotteita ihmisille tarjoavia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat yhdessä lisätä alueellista vetovoimaa, viihtyvyyttä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla Satamaan saapuville aluksille niiden tarvitsemia työkaluja ja fasilitoi Satamassa kuhisevaa yhteistyötä.

HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Olemme palvelleet kuntia niin asiakkaina kuin työntekijöinä. Yhdistämme tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.