VIETÄ HAPPYMOOR WORKDAY

HAPPYMOORIN Workday valikoimasta muotoilet ryhmällesi juuri sopivan sisältöisen paketin, olit sitten suunnittelemassa kehittämispäivää tai tyhy-päivää. Valitse teille paras peruspaketti ja mausta se haluamillasi lisäosilla. Paranna tiimisi yhteishenkeä ja toimintaa, opi uutta, kehitä liiketoimintasi eri osa-alueita, panosta ihmistesi fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, muotoile päiväsi herkulliseksi. Päivitämme HAPPYMOOR Workday tarjontaamme jatkuvasti, joten vierailethan sivuillamme säännöllisesti.

MUOTOILE OMA PÄIVÄSI

HAPPYMOOR TEAM

HAPPYMOOR Teamin työkalut keskittyvät ryhmänne yhteishengen parantamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tutustu muutamiin vaihtoehtoihimme alla tai kysy lisää muista vaihtoehdoista!

 

DESIGN SPRINTOLYMPICS
Ryhmänne koosta riippuen yhtenä ryhmänä tai jaettuina joukkueisiin design sprinttaa valitsemansa tai annetun idean pohjalta teille uuden tuotteen tai palvelun ja suunnittelee sen lanseerauksen, sisältäen kohderyhmät, markkinointi, hinnoittelu). Ennakkokokemusta ei tarvita, ainoastaan positiivista asennetta ja heittäytymishalua. Tukenanne on HAPPYMOOR Luotsi ja Lokikirja, joka sisältää tarvitsemanne tiedot tehtävistä selviämiseen.

Kesto: 2-3 h
Henkilömäärä: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: lyhyt keskustelu väh. 3 päivää aiemmin
Hinta: 1000,-/ryhmä, max. 12 hlöä

 

TYYLIT JA TÖRMÄYKSET
Tiiminne jäsenet tekevät ennakkoon Extended DISC -toimintatyylianalyysin. Yhdessä perehdymme toimintatyyleihin ja niiden ominaispiirteisiin, tunnistamiseen ja siihen, miten voimme helpottaa yhdessä toimimista juuri omassa tiimissämme. Kaikki osallistujat saavat oman henkilökohtaisen raporttinsa ja tutustumme yhdessä tiimin yhteiseen analyysiin.

Kesto: 2-3 h
Henkilömäärä: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: lyhyt keskustelu, analyysin tekoaika 1 vko
Hinta: 1000,-/ryhmä + DISC -analyysi 100,-/hlö

 

HAPPYMOOR LEARNING

HAPPYMOOR Learningin Työkalut opettavat tiimillenne uusia asioita. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja oppiii jotain uutta. Voitte valita esim ’Projektit hanskaan’, ’Miksi me ollaankaan olemassa – joka tiimin pieni strategiasprintti’,  ’Lukujen kertomaa – mitä kannattaa ymmärtää talousluvuista’ tai ’Asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin’. Tutustu alla osaan valikoimaamme.

 

PROJEKTIT HANSKAAN
Kaipaisitko tukea projektinhallintaanne? Haluatko hyvät vinkit siihen, miten pitää näpeissä vastuuprojektiasi? Kiinnostaisiko myös perehtyä projektisalkun hallintaan? Pajassa käymme läpi projektinhallinnan perusasiat napakasti.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: lyhyt keskustelu, esim. viikkoa aiemmin
Hinta: 1000,-/ryhmä

 

ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN PALVELUMUOTOILUN KEINOIN
Palvelumuotoilu – mitä se tarkoittaa? Palvelumuotoilu on tuottamiesi palveluiden suunnittelua, kehittämistä ja innovointia muotoilun menetelmien hyödyntäen. Tavoitteena on luoda mahtavia palvelukokemuksia asiakaslähtöisesti. Pajassa käymme läpi palvelumuotoilun teoriaa ja teemme harjoituksia.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: lyhyt keskustelu, esim. viikkoa aiemmin

Hinta: 1000,-/ryhmä

HAPPYMOOR OWN AGENDA

HAPPYMOOR Own Agendan kokopäiväohjelmissa on aina joku selkeä tavoite, johon pyritään. Vaihtoehtoja löytyy tarinallistamisesta uusien palveluiden kehittämiseen. Tutustu yhteen vaihtoehdoistamme tai kysy lisää!

 

DESIGN SPRINTOLYMPICS  XL
Ryhmänne yhdessä tai jaettuna joukkueisiin palvelumuotoilee oman tai saamansa idean pohjalta teille uuden tuotteen tai palvelun ja suunnittelee sen lanseerauksen (kohderyhmät, markkinointi, hinnoittelu). Ennakkokokemusta ei tarvita, ainoastaan positiivista asennetta ja heittäytymishalua. Tukenanne on HAPPYMOOR Luotsi ja Lokikirja, joka sisältää tarvitsemanne tiedot tehtävistä selviämiseen.

Tiimi jaetaan pienryhmiin, jotka kehittelevät organisaatiolle leikkimielisesti eri johtamisen osa-alueilla – strategia, palvelumuotoilu, markkinointi, viestintä, talous

Kesto: 6 h
Henkilömäärä
: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: lyhyt keskustelu, esim. viikkoa aiemmin
Hinta: 1500,-/ryhmä

HAPPYMOOR BODY & SOUL

HAPPYMOOR Body & Soulin aktiviteetit keskittyvät tiimisi henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Tutustu yhteen useista vaihtoehdoistamme tai kysy lisää!

 

TIEDÄ, ÄLÄ ARVAA – STRESSI JA PALAUTUMINEN
Mittaamalla selviää mikä sinun ohimoitasi kiristelee ja milloin sinä rauhoitut ja palaudut. Firstbeat-mittaus kertoo tarinaa mitattavan aidosta hyvinvoinnista arjen pyörteissä. Tärkeintä ei ole kuitenkaan itse mittaus, vaan toimenpiteet joita voi täysin personalisoidusti suoritatte mittauksen jälkeen.

Henkilömäärä: 5-12 hlöä
Ennakkovalmistelu: tapaaminen Firstbeat-mittauksen käynnistämiseksi n. viikkoa aiemmin
Hinta: 1500,-/ryhmä + Firstbeat-mittaus /hlö

HAPPYMOOR Miehistö

HAPPYMOOR Miehistö

TUTUSTU MEIHIN

HAPPYMOOR MIEHISTÖ

HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva, jakamiseen perustuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä.

Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin.

Ota yhteyttä
Jannika Joutsenniemi
040 700 3202
jannika@happymoor.com

 

HALUAN KUULLA LISÄÄ HAPPYMOOR WORKDAYSTÄ!

Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulla lisätietoja HAPPYMOOR WORKDAY -formaatista ja eri paketeista. Huomaathan, että kehitämme uusia vaihtoehtoja jatkuvasti eli joka viikko on luvassa jotain uutta. Tai varaa HAPPYMOOR WORKDAY jo tänään – ota meihin yhteyttä nyt! Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään!