OTA KURSSI KOHTI ONNELLISEMPIA REITTEJÄ

Tuotatko asiakkaillesi kokemuksia, jotka liikuttavat heitä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina?

Tarjoa asiakkaillesi merkityksellisempiä asiakasreittejä ja kasvata liiketoimintaasi kestävästi. Tutustu Telakan palveluihimme!

MATKUSTAMO

Luo matkustajillesi merkityksellisiä kohtaamisia tarjoamallasi matkareitillä! Matkustamon työkalut auttavat sinua mm. seuraavassa tekemisessä:

 • brändiuudistus, yritysilmeen terävöinti
 • asiakasreitin kehittäminen ja/tai suunnittelu
 • markkinointi- ja kampanjasuunnitelmat
 • sisältötuotanto, kuten tuotekortit, uutiskirjeet, graafiset materiaalit, valokuvat, videot
 • palvelu- ja tuotetarjonnan sekä palveluympäristön kehittäminen, design sprintit, kokeilut
 • verkkosivut
 • tapahtumien konseptointi, tuotantosuunnitelmat, tuotanto
 • asiakaskuuntelu

Hyödynnämme yhteistekemisessä tarinallista kokemusmuotoilua, joka yhdistää markkinoinnin, palvelut ja palveluympäristön asiakasta osallistavaksi elämykselliseksi kokemukseksi. Osallistamme kehittämiseen resurssiesi mukaan myös henkilökuntasi ja asiakkaasi. 

RUUMA

Palveletko palveluillasi tai tuotteillasi yrityksiä? Asiakaskokemuksen kokonaisvaltainen johtaminen korostuu erityisesti B2B-palveluissa. Ruuman työkalut auttavat sinua muun muassa seuraavassa tekemisessä:

 • brändiuudistus
 • asiakasreitin kehittäminen ja/tai suunnittelu
 • markkinointistrategia ja -suunnitelmat
 • sisältötuotanto mainontaan ja viestintään.
 • palvelu- ja tuotetarjonnan palvelumuotoilu, design sprintit
 • tapahtumatuotannot
 • asiakaskuuntelu

Työskentelet ketterästi kanssamme hyödyntämällä HAPPYMOOR HARBOURissa, jonne perustamme yhteistekemiselle oman seili-projektitilan. Kutsumme kehittämiseen mukaan tarvittaessa koko henkilöstösi! 

KOMENTOSILTA

Ohjaa alustasi oikeaan suuntaan kannattavasti! Komentosillan työkalut auttavat sinua muun muassa strategiatyössä, liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja ekologisesti kestävän liiketoiminnan kehittämisessä.

MESSI

Muutosjohda joukkojasi ja ota henkilöstö messiin tuottamaan parempia kohtaamisia asiakkailles! Messin työkalut auttavat sinua mm. työntekijäkokemuksen rakentamisessa sekä työyhteisön, organisaatiokulttuurin ja osaamisen kehittämisesssä.

Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön: Isletin tunnettuus ja työnantajamielikuva vahvistuivat ja liikevaihtomme kasvoi +64%.

Janina Luoto
toimitusjohtaja
Islet Group Oy

Dataloungesin liiketoiminnan uudelleenbrändäys vastaamaan toivomaamme mielikuvaa onnistui erinomaisesti!

Kim Aaltonen
toimitusjohtaja
Datalounges Oy

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

+358 40 7003202
friends@happymoor.com

LÄHETÄ PULLOPOSTIA

Vahvista miehistöänne tarpeenne mukaan elämyksellisten ja personoitujen palveluiden rakentamisessa ja houkuttelevan markkinoinnin ja timanttisten sisältöjen tekemisessä! Kokoamme HAPPYMOOR Crewstä tarpeisiinne ketterästi sopivan tiimin, riippumatta lokaatiostanne. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa tai sovitaan suoraan treffit ja katsotaan, lähdettäisiinkö yhteiselle seilille.

 • Voit halutessasi liittää viestiisi lisätietona materiaalia.

B2C-YRITYS OHOI

Onko resurssisi rajalliset, mutta haluaisit silti luoda asiakkaillesi ykkösluokan kokemuksia? Saavu HAPPYMOOR HARBOURiin, josta löydät erityisesti pienien yritysten markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin paketoimamme työkaluja. HAPPYMOORin organisaatiokohtaisissa työkaluissa konkreettiset tuotokset ja tekemisen prosessi on määritelty, mutta itse tekeminen muokkautuu sisältöjenne ja tarpeidenne mukaan. Jaetuissa työkaluissamme puolestaan jaat tekemisen ja resurssin muiden organisaatioiden kanssa.

#happymoortools

ELÄMYSALUSTA OHOI

Oletko elämyskohde,  kauppakeskus, tapahtuma tai muu elämyksellistä ajanvietettä rakentava elämysalusta? Lisää tarjoamasi alustan vetovoimaa ja viihtyvyyttä tarinallisella kokemusmuotoilulla yhdessä kumppaniverkoston kanssa. Rakennetaan teille omia kokemusformaatteja, joilla houkuttelet kuluttamaan tarjontaasi enemmän, uudestaan, useammin. Kokemusformaateissa hyödynnämme luovia ja kulttuurisisältöjä ja/tai paikallisia tarinallisia teemoja sekä kumppaniverkoston omintakeista tarjontaa.

#happymoorplatform #alusta

VISIT CITY OHOI

Kehitätkö kaupunkisi vetovoimaa ja viihtyvyyttä Destination Managemement -toimijana, kaupungin markkinoinnissa tai keskustakehittämisen hankkeissa? Tarinallista alueesi markkinointia, palveluita ja palvelympäristöjä!

HAPPYMOOR HARBOUR kokoaa alueesi yritykset ja yhteisöt kehittämään kanssasi kaupunkisi vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa! 

HAPPYMOOR STOOREJA

HAPPYMOOR STOORI

HAPPYMOOR STOORI

ISLET UUDISTI BRÄNDINSÄ TARINALLISTAMALLA

HAPPYMOOR STOORI

HAPPYMOOR STOORI

BRÄNDIKIRKASTUS TUKEE DATALOUNGESIN KASVUA

HAPPYMOOR STOORI

HAPPYMOOR STOORI

STOPOVERGUIDE HOUKUTTELEE VANTAALAISIIN ELÄMYSKOHTEISIIN