TARINALLINEN KOKEMUSMUOTOILU ELÄMYKSELLISTÄÄ BRÄNDISI

Englannin laivastossa purjealusten aikaan köysiin kiinnitettiin punainen lanka, jota ei voitu poistaa ilman koko köyden purkamista. Samalla tavalla tarinan punainen lanka vie tarinaa eteenpäin. Jos punainen lanka hukkuu, tarina muuttuu sekavaksi.

Luomme uuden sukupolven brändejä ja kokemuksia hyödyntämällä tarinallista kokemusmuotoilua. Kuten punainen lanka, tarinallinen kokemusmuotoilu yhdistää yrityksen markkinoinnin, palvelut ja palveluympäristön asiakkaalle yhtenäiseksi kokemukselliseksi ja osallistavaksi kokemukseksi. Se paitsi vahvistaa sitoutumista brändiin, tuo liiketoiminnallisia etuja euroina.

TARINALLISTA BRÄNDISI

Kaipaako yritysbrändisi uudistumista? Vai oletko rakentamassa ihan uutta bisnestä? Ota käyttöösi tarinallinen kokemusmuotoilu ja rakennetaan aikaa kestävä brändi tukemaan kasvutavoitteitasi.

 

ELÄMYSALUSTA OHOI

Oletko elämyskohde,  kauppakeskus, tapahtuma tai muu elämyksellistä ajanvietettä rakentava elämysalusta? Lisää tarjoamasi alustan vetovoimaa ja viihtyvyyttä tarinallisella kokemusmuotoilulla yhdessä kumppaniverkoston kanssa. Rakennetaan teille omia kokemusformaatteja, joilla houkuttelet kuluttamaan tarjontaasi enemmän, uudestaan, useammin. Kokemusformaateissa hyödynnämme luovia ja kulttuurisisältöjä ja/tai paikallisia tarinallisia teemoja sekä kumppaniverkoston omintakeista tarjontaa.

VISIT CITY OHOI

Kehitätkö kaupunkisi vetovoimaa ja viihtyvyyttä Destination Managemement -toimijana, kaupungin markkinoinnissa tai keskustakehittämisen hankkeissa? Tarinallista alueesi markkinointia, palveluita ja palvelympäristöjä!

SUKELLA SYVEMMÄLLE TARINALLISEEN KOKEMUSMUOTOILUUN

Tilaa Tarinallistamalla kasvua – CASE ISLET -webinaari, jossa kokemusmuotoilijat Jannika Joutsenniemi ja Vilma Gustafsson johdattelee tarinalliseen kokemusmuotoiluun ja Islet Groupin toimitusjohtaja Janina Luoto kertoo, mitä hyötyjä siitä on ollut liiketoimintaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LÄHETÄ PULLOPOSTIA

Kokoamme miehistöstämme tarpeisiinne ketterästi sopivan tiimin, riippumatta lokaatiostanne. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa tai sovitaan suoraan treffit ja katsotaan, lähdettäisiinkö yhteiselle seilille.

  • Voit halutessasi liittää viestiisi lisätietona materiaalia.