Viestinnän osaaja, liity HAPPYMOOR Miehistöön

Haemme viestinnän osaajaa täydentämään HAPPYMOOR Miehistöämme. Miehistömme on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Meillä on intohimo liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Teemme organisaatioista uuden sukupolven kokemuskauppiaita yhdistämällä heidät jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme kauppiaitamme luomaan yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Toimintatapamme perustuu vahvasti kokeilemalla kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen asiakkaiden kanssa.

Miehistössämme työskentelet omalla osaamisprofiilillasi osana erilaisia tiimejä. Happymoor projektit ja toimeksiannot ovat lisä omien asiakasprojektiesi päälle ja valitset itse mihin projekteihin otat osaa. Olet tottunut tuottamaan sisältöä sekä ulkoisiin, että sisäisiin kanaviin. Sinulla on kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Ymmärrät liiketoiminnan viestinnällisiä tarpeita ja käännät viestinnän strategiat konkreettisiksi, liiketoimintaa palveleviksi toimenpiteiksi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Osaat pukea monimutkaisetkin asiat selkeään ja ymmärrettävään muotoon. Olet innostunut viestinnän trendeistä, kuten podcastit ja tiedon visualisointi.

Tsekkaa lisätiedot ja anna kuulua itsestäsi! Älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos kiinnostuit: jannika@happymoor.com +358 40 7003202

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville kauppiaslaivoille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor liikettä.