Yhteistyö Turku Business Regionin kanssa käynnistää HAPPYMOOR HARBOUR -alustan toiminnan Turun seudulla

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy ja Happymoor ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Turun seudulle avataan HAPPYMOOR HARBOURIIN eli Satamaan oma Laituri. Satama on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi. Satamassa yritykst kiinnittyvät oman kaupunkinsa Laiturille jakamaan tekemistä, resursseja, kokemuksia ja osaamista kaupunkien kanssa.

– Satama on aivan uudenlainen yhteistekemisen toimintamalli, joka yhdistää kaupungin, yritykset ja asukkaat kehittämään kaupungin vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa yhteisöllisesti. Satama tarjoaa meille Turun seudulla uudenlaisen alustan ja toimintamallin yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, nimenomaan hyödyntämällä paikallisten luovien alojen ammattilaisten osaamista, sanoo elämysteollisuus-kärkialan johtaja Teija Raninen Turku Science Park Oy:stä.

– Arvon jakamiseen perustuva Satama-alusta yhdistää yritykset toimialarajat ylittävään yhteistyöhön, mikä synnyttää asukkaille ja kunnille, sekä seudulla vieraileville merkityksellisempiä asiakasreittejä. Samalla se tuo työtä myös yksinyrittäjinä toimiville luovan alan osaajille, hän jatkaa.

– Yhteistyö Turku Science Parkin kanssa mahdollistaa oman, paikallisen yhteistekemisen Laiturin avaamisen Satamaan turkulaisille yrityksille ja yhteisöille. Yhteistekemisen avulla luovan- ja tapahtuma-alan, kulttuurin, matkailun, kaupan ja muun palvelualan yritykset ja yhteisöt, joita korona on ankarimmin kurittanut, jakavat uuden tarjonnan ja kysynnän luonnin panostuksia ja riskiä paikallisesti, sanoo HAPPYMOORin toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi.

Lue lisää!

LISÄTIEDOT
Teija Raninen | Senior Executive, Experience Turku, Turku Science Park Oy.
050 559 0549 teija.raninen@turkubusinessregion.com

Jannika Joutsenniemi | Toimitusjohtaja, Happymoor
040 7003 202 jannika@happymoor.com Mediapankki

Turku Business Region kokoaa yhteen Turun seudun elinkeinoelämän, korkeakoulut, järjestöt ja kunnat. Yhteistyö synnyttää uusia tuotteita ja palveluita, jotka vauhdittavat yritystoiminnan kasvua ja alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Laajeneva ja yhä kansainvälisempi Turun Tiedepuisto, Turun telakan läheisyyteen nouseva meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä Blue Industry Park, Turun ratapiha-alueelle kaavailtu elämys- ja tapahtumakeskittymä sekä Turun uusi keskustavisio antavat lisävauhtia koko Turun seudun tulevaisuudelle.

www.turkubusinessregion.com – Vaikuttavaa verkostoitumista